Tehnički kutak > Styling skutera
plastike
2TDottore:
Kaj vam je.Pa puno je lakse pofarbat nego napravit pripremu.Trebas imat jako puno zivaca a i nesto znanja kod smirglanja stare boje i kitanja sko je potrebno jer ti se lako moze desit da se naprave rupe koje nevidis dok ne ofarbas a onda je gotovo.Radje ti to odnesi lakireru.Nebi te trebalo kostat vise od 1500kn za cijeli skuter.Sve ovisi dal je jedna boja ili vise.
Antares:
Jel ima netko preporuku di bi mogao u ZG-u odnijeti plastike da mi ih izlakiraju, a da je cijena pristupacna s velikim izborom boja i kvalitetnim radom?
White:
imas na ss jednu temu trazio sad bio ali nemog nac :sad1:,ugl cca 750kn waynder je lakiro.... :icon_thumleft:
hARisson:
nadam se da je ovo mjesto za moje pitanje , s obzirom da se o plastikama radi :D
trazim trazim i opet trazim al' nikako da nadjem . radi se o plastici koja se stavi ispod motora , tacnije ispod zadnjeg djela motora gdje stoji posuda za ulje itd . znaci sto pokriva taj cjeli donji dio i zatvori ga , samo ima rupu za amortizer ... :S
mozeli neko pomoci ? ili dali neko prodaje ?
R@kija:
--- Citat: hARisson - 08 Listopad, 2008, 22:35:57 ---nadam se da je ovo mjesto za moje pitanje , s obzirom da se o plastikama radi :D
trazim trazim i opet trazim al' nikako da nadjem . radi se o plastici koja se stavi ispod motora , tacnije ispod zadnjeg djela motora gdje stoji posuda za ulje itd . znaci sto pokriva taj cjeli donji dio i zatvori ga , samo ima rupu za amortizer ... :S
mozeli neko pomoci ? ili dali neko prodaje ?
--- Kraj citata ---
mislis na undertail,javi se nekom od ovih koji narucuju sa attacka i centra pa nek ti naruce...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju