Tehnički kutak > Styling skutera

plastike

<< < (4/5) > >>

2TDottore:
Kaj vam je.Pa puno je lakse pofarbat nego napravit pripremu.Trebas imat jako puno zivaca a i nesto znanja kod smirglanja stare boje i kitanja sko je potrebno jer ti se lako moze desit da se naprave rupe koje nevidis dok ne ofarbas a onda je gotovo.Radje ti to odnesi lakireru.Nebi te trebalo kostat vise od 1500kn za cijeli skuter.Sve ovisi dal je jedna boja ili vise.

Antares:
Jel ima netko preporuku di bi mogao u ZG-u odnijeti plastike da mi ih izlakiraju, a da je cijena pristupacna s velikim izborom boja i kvalitetnim radom?

White:
imas na ss jednu temu trazio sad bio ali nemog nac :sad1:,ugl cca 750kn waynder je lakiro.... :icon_thumleft:

hARisson:
nadam se da je  ovo mjesto za moje  pitanje , s obzirom da se o plastikama  radi :D 
trazim trazim i opet trazim al' nikako da nadjem . radi se o plastici koja  se stavi ispod  motora , tacnije  ispod zadnjeg djela  motora  gdje  stoji posuda  za ulje itd .   znaci sto pokriva taj cjeli donji dio i zatvori ga , samo ima rupu za amortizer ... :S   

mozeli neko pomoci ? ili dali neko prodaje  ?

R@kija:

--- Citat: hARisson - 08 Listopad, 2008, 22:35:57 ---nadam se da je  ovo mjesto za moje  pitanje , s obzirom da se o plastikama  radi :D 
trazim trazim i opet trazim al' nikako da nadjem . radi se o plastici koja  se stavi ispod  motora , tacnije  ispod zadnjeg djela  motora  gdje  stoji posuda  za ulje itd .   znaci sto pokriva taj cjeli donji dio i zatvori ga , samo ima rupu za amortizer ... :S   

mozeli neko pomoci ? ili dali neko prodaje  ?

--- Kraj citata ---
mislis na undertail,javi se nekom od ovih koji narucuju sa attacka i centra pa nek ti naruce...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju