Tehnički kutak > Styling skutera

plastike

<< < (3/5) > >>

Antares:
Ja razmisljam o farbanju cijelog skuta (najvjerojatnije crveno bijela kombinacija ili skroz crni)

Dal preporucate da sam doma to radim ili da ga dam nekom lakireru? Koliko bi me uopce kostalo farbanje cijelog skuta?

Ako se odlucim za farbanje sam molio bi neke savjete:

1. Na dijelove koju su tvornicki lakirani (prednja maska, prednji blatobran, rep) samo nanesem 2 ruke nove boje ili mora ići prvo primer?
2. Koji lak uopće preporučate i gdje bi bilo najbolje kupiti?
3. Ove sive plastike što se nalaze u sredini skutera (izmedu prednje maske i repa), dal da prvo išmirglam ili odma primer pa lak?
4. Bilo kakav drugi savjet dobrodošao.

2TDottore:
Naravno da je uvijek bolje da to napravi majstor koji se s tim bavi.Sve ovisi koliko novaca mislis izdvojit za to i koliko oces da to lijepo izgleda.Ja sve sta sam si farbao na skuteru farbao sam si sam jer mi ne smeta ako mi negdje malo zacuri boja ili ako mi negdje ostane malo matirano.Jasam sve sebi farbao sa autolakom u spreju i ako mi ostane matirano pospricam sa bezbojnim i cist solidno izgleda.

Antares:
al kad uopce neznam kako se cijene krecu... znam da je za auto farbanje oko 5000kn, al za skut nemam pojma...

EDIT: sto se tice solo farbanja sad sam skuzio gore u "faq" da je sve objasnjeno...

jedino me zanima kolko bi me otp. kostalo kod lakirera

Nikon:
je qurac a sta ako moras brusit do temelja ko ja npr. a ima 4-5 razlicitih boja na plastikama .. ko pobrusi sve u 3 sata ja mu dam 1000kn na ruke odma...

RimSo:

--- Citat: Nikon - 05 Rujan, 2008, 22:28:17 ---je qurac a sta ako moras brusit do temelja ko ja npr. a ima 4-5 razlicitih boja na plastikama .. ko pobrusi sve u 3 sata ja mu dam 1000kn na ruke odma...

--- Kraj citata ---

Hmm..glupost je žuriti prilikom šmirglanja a posebno farbanja..treba polako i sa stpljenjem..niko ti nije rekao da moraš za 3 sata..odredi sebi vrijeme..uzmi jednu po jednu plastiku ako nemožeš već sve na jednom ili tako..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju