Ostalo > Svijet računala i mobitela

FLASH PROBLEM

<< < (2/4) > >>

replcnt:

--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 12:14:16 ---kod mene je ponudilo da si skinem ..nesto kao download plug ins..

--- Kraj citata ---

ma znam, skino sam ja sve, al ovo mi se samo dešava kad stavim xp black edition, a formatiro jučer i neda mi se sad opet formatirat i stavljat drugi windows

andy:

--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 12:20:00 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 12:14:16 ---kod mene je ponudilo da si skinem ..nesto kao download plug ins..

--- Kraj citata ---

ma znam, skino sam ja sve, al ovo mi se samo dešava kad stavim xp black edition, a formatiro jučer i neda mi se sad opet formatirat i stavljat drugi windows

--- Kraj citata ---

jesi restarto komp nakon instalacije ::)

replcnt:

--- Citat: andy - 31 Kolovoz, 2008, 12:32:44 ---
--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 12:20:00 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

jesi restarto komp nakon instalacije ::)

--- Kraj citata ---

ma sve živo isprobano, čak i ono windows/system32/drivers/ect/HOSTS i pobriso sve osim localhost al opet neide

andy:
koju verziju mozzile imaš ?
da to probaš reinstalirat na noviju ili stariju

replcnt:

--- Citat: andy - 31 Kolovoz, 2008, 12:39:53 ---koju verziju mozzile imaš ?
da to probaš reinstalirat na noviju ili stariju

--- Kraj citata ---

imo stariju, stavio noviju  :toothy11:  kažem ti sve isprobo napiso sam da je ista situacija i sa IE

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju