Ostalo > Svijet računala i mobitela
FLASH PROBLEM
replcnt:
--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 12:14:16 ---kod mene je ponudilo da si skinem ..nesto kao download plug ins..
--- Kraj citata ---
ma znam, skino sam ja sve, al ovo mi se samo dešava kad stavim xp black edition, a formatiro jučer i neda mi se sad opet formatirat i stavljat drugi windows
andy:
--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 12:20:00 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 12:14:16 ---kod mene je ponudilo da si skinem ..nesto kao download plug ins..
--- Kraj citata ---
ma znam, skino sam ja sve, al ovo mi se samo dešava kad stavim xp black edition, a formatiro jučer i neda mi se sad opet formatirat i stavljat drugi windows
--- Kraj citata ---
jesi restarto komp nakon instalacije ::)
replcnt:
--- Citat: andy - 31 Kolovoz, 2008, 12:32:44 ---
--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 12:20:00 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
jesi restarto komp nakon instalacije ::)
--- Kraj citata ---
ma sve živo isprobano, čak i ono windows/system32/drivers/ect/HOSTS i pobriso sve osim localhost al opet neide
andy:
koju verziju mozzile imaš ?
da to probaš reinstalirat na noviju ili stariju
replcnt:
--- Citat: andy - 31 Kolovoz, 2008, 12:39:53 ---koju verziju mozzile imaš ?
da to probaš reinstalirat na noviju ili stariju
--- Kraj citata ---
imo stariju, stavio noviju :toothy11: kažem ti sve isprobo napiso sam da je ista situacija i sa IE
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju