Ostalo > Svijet računala i mobitela
FLASH PROBLEM
replcnt:
evo opet pobriso i insto :D al neradi majku jeblo
veka84sb:
--- Citat: replcnt - 02 Rujan, 2008, 12:25:33 ---evo opet pobriso i insto :D al neradi majku jeblo
--- Kraj citata ---
ma na poslu sam sef se muva pa ne pazim sta pisem... :icon_biggrin:
sorry nemam ideja vise kako pomoc...
White:
--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 12:20:00 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 12:14:16 ---kod mene je ponudilo da si skinem ..nesto kao download plug ins..
--- Kraj citata ---
ma znam, skino sam ja sve, al ovo mi se samo dešava kad stavim xp black edition, a formatiro jučer i neda mi se sad opet formatirat i stavljat drugi windows
--- Kraj citata ---
1. stavi xp sp3 ako nemas imam ja jedan odlican pa ti posaljem cd postom ako zelis...2. vjerojatno nisi instalirao sve drivere pa kenja jel je i meni zbog toga prije,3. ako neide da downloada sa firefox probaj sa operom
p.s.
kad instaliras browser ti mora biti ugasen jel nece inace ;) nadams e da sam pomogo barem malo :)
replcnt:
--- Citat: White - 02 Rujan, 2008, 19:25:42 ---
--- Citat: replcnt - 31 Kolovoz, 2008, 12:20:00 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 31 Kolovoz, 2008, 12:14:16 ---kod mene je ponudilo da si skinem ..nesto kao download plug ins..
--- Kraj citata ---
ma znam, skino sam ja sve, al ovo mi se samo dešava kad stavim xp black edition, a formatiro jučer i neda mi se sad opet formatirat i stavljat drugi windows
--- Kraj citata ---
1. stavi xp sp3 ako nemas imam ja jedan odlican pa ti posaljem cd postom ako zelis...2. vjerojatno nisi instalirao sve drivere pa kenja jel je i meni zbog toga prije,3. ako neide da downloada sa firefox probaj sa operom
p.s.
kad instaliras browser ti mora biti ugasen jel nece inace ;) nadams e da sam pomogo barem malo :)
--- Kraj citata ---
a sve sam živo pokušo, al to samo kad stavim ovaj xp black edition, a prekučer formatiro tako da mi se stvarno neda ponovo, a ako popravim vjerujem da ću i mnogima pomoć, mora nešto postojat, al vidiš, nisam razmišljo o tom sp3, budem pokušo i to, mora postojat način da se greška popravi
White:
jbg ja sam u 1danu 16puta formatiro tak da...a nemoras za 8dana odosmo svi xd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju