Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy mini 2 S6500/S6500D problemi
YAMAHA Boy:
ok,jer neznam opće koji je ovaj čovjek metnuo rom na mobitel jer ovo je katastrofa...
AirBoX:
Ja sam svog prije par dana također krenio flashirati i također sam promašio verziju koju mobitel ne podržava, kasnije sam našao site gdje pišu sve verzije koje podržava, a ja sam baš neku levu instalirao, plus k tomu baterija mi je odlepila u procesu, sad trebam mjenati bateriju da mogu napraviti kako treba, ostavio sam ga da se falshira dok sam spavao pa ga je to sahranilo, doduše ni ne znam jel uspio do kraja falshirati ili je baterija prdnila u prvih pola sata xD
U svakom slučaju, ja sam to radio jer sam gubio mrežu na običnom androidu pa sam se nadao da će doći sebi sa novom verzijom, al' sam sahranio mobitel xD Što se tiče mobitela, mislim da je org OS na njemu još najbolje držati :icon_thumright:
YAMAHA Boy:
mene točnije zanima koji je ROM na njemu sad jer mislim da nije original neznam jer mob jako sere :glasses9:
AirBoX:
U orginalu je obično Gingerbread 2.3 sad postoje varijacije, ako je netko prije nadograđivao ili ako su u tvornici stavljali šta im je došlo pod ruku, možeš to sve vidjeti u općim postavkama telefona ili prilikom resetiranja na postavke tamo isto nađeš sve potrebne podatke :)
YAMAHA Boy:
po mobitelu nije bilo ništa dirano dok meni vrag nije dao mira,pa sam išao metat tu najnoviju verziju andrida i sjebao stvar i nisam ga više mogao upaliti i dao sam ga najstoru i rekao je da će metati taj ROM i od tada sere znači more se provjeriti koji je rom u njemu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju