Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

ROLNICE za skoro sve skutere

<< < (4/4)

Corector:
Na serijskom variomatu donose kao benefite. Makar sam ja Nexusa 250, Beverlija 250 ustelao s normalnim rolicama i odlicnom gramazom da ne vidimmjesta za ikakav konkretan pomak, a pogotovo za neki koji bi mi se isplatio za te pare. Jer probao sam i multivar, i J costu pa mogu predvidjeti dokle se moze dobiti...
Isto tako sam VXa pogodio s rolicama i prejebno je vrtio i vukao.

Nek mi netko posudi te rolice pa cu mu reci. Ali cisto sumnjam da opravdava benefite za 250kn

tdj595:
Ja samo od purejeta narancaste valjcice, najdrazi su mi haha

zagi988:
OK, tu se očito piše o rolicama.
S obzirom da već 2 sata kopam po forumu da nađem neki info koje rolice najbolje uzet za SR 50 2004. Morini carb na kojem su skinute sve blokade i ne nalazim ništa konkretno, pitat ću ovdje ovako centralizirano.

Skuter nabere 80 po ravnom, pokažeš mu malo jače brdo i brzina padne na cca 35-40 i tak drži i ide. Također, troši ko kuga jer moram dosta jak gas držat da bi držal neku brzinu.

Znači zanima me koje rolice stavit, gore je stock variomat, stock remen, stock kuplung, stock opruga i jednostavno mi to ne igra.
Nebi htio multivar uzimat i pljunut 600 kn kad sam pročital na X mjesta da je stock dobar samo bi htio da se malo direktnije prenose ti okretaji...

Preporuke? Negdje piše 7, negdje 5.5, negdje 6, neki vele 4.2...
Bar mi dajte ideju s čim da krenem pa ću onda vidjet kemijat nekaj.

JogFromYamaha:
Serijski variomat ti dolazi sa 7.7 grama i kasnije sa 6.8 rama, meni najbolje radio serijski prijenos sa 8 grama utezima, ne vrti se a ide  na moment.
Krajnja oko 104 po satu sa menom koji sam malo veci gorila.
Sta se tice variomata malossi i polini oba imam ali oba imaju prednosti i mane.
Serijski variomat je na serijskoj masini jako dobar ako ga se ustela.

Ubiti ako te zanima dodi i isprobaj si sam, kod mene stoje svi variomati koji su ikad prodavani za tu masinu.

zagi988:
So basically 7, 7.5 grama bi maybe najbolje bilo uzet pa vidjet. Budem danas il sutra vagnuo ove kaj su sad unutra pa ću onda više znat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju