Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem : Sajlica ili karb ??
RimSo:
--- Citat: veka84sb - 02 Rujan, 2008, 11:16:27 ---jesi gledao dali se igla i klipic vracaju skroz kada pustis gas??
--- Kraj citata ---
Hmm..jesam..kada pogledam igla udje skroz ali ima onaj ovalni dio klipića što je ostao..da li to mora ili ?
veka84sb:
Neznam sada koji je to dio i kako je to kod tebe ...znat ces tako da odspojis sajlu i vidis koliko ulazi bez sajle.
shegy:
sto se tice kupnje sajle od gasa!! kad dodes u trgovinu nemoj reci MBK reci yamaha spy... moj frend je imao problema pa sam mu preporucio da tak kaze.... tulavi su oni tamo!!! on ima mbk nitro i nista nemoze nac ili je skupo, i ja mu reko da ode i kaze yamaha aerox!! neki tulav lik radi pa valda nije znao!!!
RimSo:
--- Citat: shegy - 02 Rujan, 2008, 14:02:10 ---sto se tice kupnje sajle od gasa!! kad dodes u trgovinu nemoj reci MBK reci yamaha spy... moj frend je imao problema pa sam mu preporucio da tak kaze.... tulavi su oni tamo!!! on ima mbk nitro i nista nemoze nac ili je skupo, i ja mu reko da ode i kaze yamaha aerox!! neki tulav lik radi pa valda nije znao!!!
--- Kraj citata ---
Eh moj drug..ja u svojoj okolini nemogu nigdje naći sajlu..sad uzimam sajlu od običnog automatik motora..ona što na jednom kraju ide u karb ima mali dio a u ručke gore nema ništa..da li ima neko neku sliku da vidim kako izgleda orginlno u ručkama..ako neko ima da postavi..
I još nešto..da li ko može da mi napiše tačna imena i adrese Yamaha shop i servisa u Zagrebu jer mi frend ide tamo next week pa da mogu da kupim neke sitnice..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju