Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem : Sajlica ili karb ??
RimSo:
E ovako..par puta sam mijenjao sajlicu od gasa jer nemogu naći orginalnu nigdje za MBK i pretežno mi se dešava isti problem..
Ujutro je nemoguće upaliti scoot i nakon 100 pokušaja..neznam kako da upalim..moram sve razmontirat i onda probat..
Scoot jadno vuče a sajlica je sve kako treba namontirana samo gorivo kao da kapa..povuče pa stane pa opet tako i gas ne smijem do kraja povući jer scoot se utuši i nakon par sekunda jednostavno skoči i ide max brzinom..
Ako neko ima stračan da pomogne..Hvala unaprijed..
RimSo:
I još da se nadovežem...jučer ujutro mi scoot nije htio nikako da upali..nije postojao način kao i danas..ali sam ga u toku dana uspio upaliti nakon što sam skidao karb i čistio..i poslije je htio da pali jedino ako je čok povučen..sad opet neće..
Ali do prekučer je sve išlo odlično i samo sam zamijenio sajlu od gasa i više neće da pali..
Daj neka neko pomaže ljudi moji...
veka84sb:
--- Citat: RimSo - 30 Kolovoz, 2008, 19:08:41 ---E ovako..par puta sam mijenjao sajlicu od gasa jer nemogu naći orginalnu nigdje za MBK i pretežno mi se dešava isti problem..
Ujutro je nemoguće upaliti scoot i nakon 100 pokušaja..neznam kako da upalim..moram sve razmontirat i onda probat..
Scoot jadno vuče a sajlica je sve kako treba namontirana samo gorivo kao da kapa..povuče pa stane pa opet tako i gas ne smijem do kraja povući jer scoot se utuši i nakon par sekunda jednostavno skoči i ide max brzinom..
--- Kraj citata ---
Ujutro ga teze upalis jer je zrak gusci zbog nize temperature nego preko dana,a to ti se desava jer ti skuter vuce previse zraka ,to objasnjava i gusenje kada okrenes gas!
Kazes da sada nakon promjene sajle nece upaliti ...provjeri vjerojatno ti se klipic u karburatoru ne spusta do kraja i imas jos vise zraka.
RimSo:
--- Citat: veka84sb - 01 Rujan, 2008, 07:17:59 ---
--- Citat: RimSo - 30 Kolovoz, 2008, 19:08:41 ---E ovako..par puta sam mijenjao sajlicu od gasa jer nemogu naći orginalnu nigdje za MBK i pretežno mi se dešava isti problem..
--- Kraj citata ---
Ujutro ga teze upalis jer je zrak gusci zbog nize temperature nego preko dana,a to ti se desava jer ti skuter vuce previse zraka ,to objasnjava i gusenje kada okrenes gas!
Kazes da sada nakon promjene sajle nece upaliti ...provjeri vjerojatno ti se klipic u karburatoru ne spusta do kraja i imas jos vise zraka.
--- Kraj citata ---
da da..ali evo sad ga nemogu nikako da upalim..uspio je jednom ali 2 sekunde i opet je umro..znam da je do gorivili do karb-a..a jučer je tokom dana htio samo sa čokom sad neće nikako..prije je palio u dani bez čoka..to jest do prije 2 dana dok nisam zamijenio sajlicu..inače sajlica nije orginalna pa je nekako montiram ali ovo je 6-ti puta da je stavljam..i prije je radilo ok..neznam šta je sad..pomozite..
veka84sb:
jesi gledao dali se igla i klipic vracaju skroz kada pustis gas??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju