Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.
ima jedan u zrnovnici tokar sad neznam kolki je mestar za radilice...pitaj skipper 2t mozda ona zna
Zekozna- Marijarao Pita san ga ja jedan put i reka je da to cini samo za sebe, a sad sta ce tebi rec... uglavnom negdi na brdima je Ja san čua za Bošnjaka, on je strojna obrada popravlja ove unutarnje brodske motore tipa torpedo i to...
Citat: Bikelover - 16 Listopad, 2013, 22:34:28Zekozna- Marijarao Pita san ga ja jedan put i reka je da to cini samo za sebe, a sad sta ce tebi rec... uglavnom negdi na brdima je Ja san čua za Bošnjaka, on je strojna obrada popravlja ove unutarnje brodske motore tipa torpedo i to...Bija san u bošnjaka i posa je napravljen kako triba cijena 130 hrk
Citat: Rinsy - 17 Listopad, 2013, 18:58:25Citat: Bikelover - 16 Listopad, 2013, 22:34:28Zekozna- Marijarao Pita san ga ja jedan put i reka je da to cini samo za sebe, a sad sta ce tebi rec... uglavnom negdi na brdima je Ja san čua za Bošnjaka, on je strojna obrada popravlja ove unutarnje brodske motore tipa torpedo i to...Bija san u bošnjaka i posa je napravljen kako triba cijena 130 hrksa balansiranjem i svime ili? dise nalazi taj tokar