Neznam od kud da krenem , vrlo vjerovatno od tog kaj sam se vise naguro motora neg kaj sam se vozio na njemu .. Uzeo sam prije mj i pol triggera 8000 km ,2008 ,kit 80 , nikad padano mala loovaa brutalnoo ...
Je dok nije krenulo poslje tjedan dana , prvo mi je sa zivcanim sustavom poceo opcit kuplung onak polako , ko predigra .. Pa sve bolje i bolje , pa kupi jedno ulje mozda je krivo ulje pa kupi drugo stelaj sajlu i sve to jos 10 puta i opet nista , pa mi majstori kazu lamele pa sajla pa ovo pa ono ... I skrpari se kinta za servis , lamele zdrave federi kak trebaju bit sve stimalo osim dihtunga vodene pumpe koji je procurio i pustio vodu u getribu .. Sve se to ocisti podmaze slozi , kupi majmun novi dihtung novu osovinu pumpe sa propelerom koju sam jedva naso a prije bi naso ruske endemske kratkotrepavicaste vjeverice kod muse nego to al nema veze .. I posarafi se sve to i super sve pet vozim se penzionerski punih 6 dana , opet krene izbacivat iz brizine i neda u prvu i kak on to vec strucno zna drobit i srotat ali ovaj put poceo je i cvilit cijukat piskutat onak ko vrbac fuckat doslovno .. Opet drugo ulje stavim ireko da nije do njega , stavim mjesavinu frisku ( 2 deci na 5 l ) , kresnem ga sve dela prede ko flakserica pokkjna .. Sav sretan idem se prepeljat , i dela sve brzine kuplung , ne fuckara ... Da punih 15 minuta , on se ljepo sebi zgasio u voznji i nebi ga zapalio vise da si Bog .. Pustim ga da se ohladi reko mozda se iznenadio mali kaj sve dela , ma kakvi !
jedino kresne iz guranca i to ga moram drzat na debelom gasu da dela ..Jako se gusi , cim pustim zeru gas on krepa.. Drugovi moji recite vi meni sta da radim vise natjerat ce me u zatvor ili grob taj romobil ..