Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MARIBOR-BERLIN SCOOTER WEEKEND sa skuterom
greenlite:
--- Citat: Marekvz1 - 31 Prosinac, 2008, 11:34:22 ---green,deni babu iza sebe,ja svoju i zapalimo nekam dok bu toplo.ili još bolje bez babi. :icon_scratch: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ma koje babe... Je i dojdem tam di je masa picona i onda nesmijes ni lijevo ni desno pogledati. Da ja svoju vozim u njemačku pa poludio bi a i nema večeg gušta se sam voziti na skutu...
Ovu sezonu bumo se dogovorili nekaj samo nemoj prodati nexusa :glasses9:
robert:
--- Citat: gokiSP - 31 Prosinac, 2008, 11:34:47 ---ja sam uvijek za takvo sto...samo ja nikad ne vjerujem cvajama...da imam vxr-a isao bi i sam... :headbang:
--- Kraj citata ---
pa cvajo i jeste pravi izazov! to je ono što me vuče na duži put! lako je sjesti na neki 4t skuter od 200 ili više kubika i krenuti, napravi ti to na cvaji pa se onda javi :icon_biggrin:
Marekvz1:
ne znam kaj je pokupil,al znam da ima babu.idemo tak mi nekaj.Prijedlog;s Boatianom,novim,do Moskve,nazad ja sredim prijevoz,u lijesu.ko se javlja?
Marekvz1:
Ne bum ga prodal,srce bi mi puklo.a i niko neće kupit. :'( :'( :toothy12: :toothy12:
greenlite:
istina Robi al sa cvajom je to muka ići na takav put pogotovo ak je spor i jos si u strahu da izdrži. Pa vidiš čovjeka kak se mučil s tim skutom, bilo mu dosadno pa radil egzibicije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju