Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MARIBOR-BERLIN SCOOTER WEEKEND sa skuterom
MOTOSPIRIT:
Pozdrav!
Zaključili scooter fest i idemo dalje sa novim ciljevima.Kao večina zna se 03. i 04.10.2008 u blizini Berlina i Cottbusa dogaja SCOOTER WEEKEND,što je največi skuter miting u Europi pa i u svetu pod organizacijom scooter attack-a.Mi smo isto odlučili iči tamo ali sa skuterom po cesti.Negdje oko 1000 km stare ceste.
Javljat čemo se sa puta i stavljat reportaže i slike na forum,tako da čete moči sve pročitat i na ovom forumu! :toothy12:
Benjamin:
Ja ne da bi zelio ic na takav put nego gorim...ali financijski je jako zahtjevan put i veliki napor na meterijal...bez rezervnog cilindra i ko zna kakvih djelova jos..i kombi koji ce to voziti skupa s alatom i svemu mogucem nista od toga....
ali jako zanimljivo sve u svemu...puno srece...
stark1:
ati se..bas zahtjevan put...1000km nije malo..jbt..nebi se nikad usudio na takvo sto :toothy11: :toothy11:
Benjamin:
ma problem je to kaj to nije niti 1000km nego je 2000km treba i put nazad raucnati..i putni troskovi svajo pije i i pije...i jest i piti i spat po putu...ima toga...ja sam svakako za tako nesto..ak je pravilno organizirano s rezervnim djelovima i prantjom s kombijem i prikolicom i tak...i ono najvanzije da imam tolko love viska odmah bi iso bez razmisljanja...
MOTOSPIRIT:
Naravno,da čemo iči i sa pratnjom s kombijem i djelovima ali skuter če posudit trgovina sponzorski (dogovaramo se za peugeot ili aprillio) a i pratnja sa djelovima i sve što ide skupa.Objavit če ovo i na skuter attacku, a avto route kaže 820 km po avtoputu i mislim,da če bit sigurno 1000 pošto ne smemo na autoput,vidjet čemo i obvještavat vas (izvinjavam se ako nije baš sve u hrvatskom jeziku )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju