Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MARIBOR-BERLIN SCOOTER WEEKEND sa skuterom

<< < (3/13) > >>

dino_sk:
a kak bi volio ic ,i mislim da bi to runnerica izdrzala bez velikih poteskoca

ChRiStIaN:

--- Citat: dino_sk - 30 Kolovoz, 2008, 18:42:10 ---a kak bi volio ic ,i mislim da bi to runnerica izdrzala bez velikih poteskoca

--- Kraj citata ---

i ja bi isto full htel...hehe

ma isle bi ranerice  ;D

Benjamin:

--- Citat: KicHo7 - 30 Kolovoz, 2008, 18:36:56 ---jooooj kakvi rezervni djelovi...oke, rizik je...al nije ni to 10000 kilometara! Bokte s motorom ak nemoze proc 2 soma kilometara  ::)

--- Kraj citata ---

Pa jel reko  ko da nebi izdrzao..ali bez rezewrnih djelova se nejd na takav put...moze motor izdrzati i 20 000 ali nigdje nepise da bude..moze nakon 500km riknuti...

Ja znam iz vlastitog iskustva kaj pricam..skuter ibo slozen i sve i vozio 400km i iz cistog mira ispo osigurac bolcnen a klipu i zariso cilindar i naranvo motor stao o osto bez kompresije..i kaj mos napraviti nis..bez drugog cilindra si u banani...isto tako moze i radilica puknut...ili lager prozujati..

Prije bi iso na takav put s cisotm serijalom iz ducana nego s nakitanim motorom...

2TDottore:

--- Citat: Benjamin - 30 Kolovoz, 2008, 19:04:00 ---
--- Citat: KicHo7 - 30 Kolovoz, 2008, 18:36:56 ---jooooj kakvi rezervni djelovi...oke, rizik je...al nije ni to 10000 kilometara! Bokte s motorom ak nemoze proc 2 soma kilometara  ::)

--- Kraj citata ---

Pa jel reko  ko da nebi izdrzao..ali bez rezewrnih djelova se nejd na takav put...moze motor izdrzati i 20 000 ali nigdje nepise da bude..moze nakon 500km riknuti...

Ja znam iz vlastitog iskustva kaj pricam..skuter ibo slozen i sve i vozio 400km i iz cistog mira ispo osigurac bolcnen a klipu i zariso cilindar i naranvo motor stao o osto bez kompresije..i kaj mos napraviti nis..bez drugog cilindra si u banani...isto tako moze i radilica puknut...ili lager prozujati..

Prije bi iso na takav put s cisotm serijalom iz ducana nego s nakitanim motorom...

--- Kraj citata ---

Tu si u pravu.Sa nakitanim skuterom sve preko par sto kilometara u komadu je rizik al ko voli nek izvoli.Ekipa mi smo uz vas.Samo naprijed :headbang:

MOTOSPIRIT:

--- Citat: pitaNS - 30 Kolovoz, 2008, 13:22:53 ---svaka cast, zavidim vam...ja bi se smeo uputiti u tako nesto, naravno samo finansijski treba ispratiti...

820+820+200(resto)=1840 km...potrosnja prosek nek bude max 6lit to je 110,4 lit suma... a sta je to oko 130-140 eura sto i nije strasno...

jedva cekam slike i utiske s puta i festa.....SVAKA CAST !

--- Kraj citata ---

Verovatno čemo samo u jednu stranu znači oko 1000 km (a nazad skuter u kombi),a velika večina troškova,če bit  pokrita sponzorski.Sad razgovaramo sa aprilliom i sa peugeotom pa čemo vidjet kojim skuterom čemo ič,ili aprillia sr ili peugeot speedfight.
Gorivo isto tako i za skuter i za kombi pokriva sponzor,piče i ostala hrana isto tako....na nama je samo da dodjemo tamo po cesti i sa skuterom.
a veseli nas,da ste s nama!javljat čemo se i na forum!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju