Evo pošto sam se malo požurio,pa sam napisao da se moja prošla tema zaključa,pa sad da ne otvaram novu ću ovo pitati ovdje uglavnom oni koji nisu upoznati sa mojoj situacijom ukratko ću pojasnit poslao sam neki paket i dečko ga nije primio jer je očekivao novo,a opće prije toga nije niti tražio slike niti stanje navedenog u prodaji i on je odbio paket i sad se ispračava no međutim nema ništa od toga jer se meni paket vraća nazad,a ja nemam niti kune da platim vozanje paketa tamo vamo,a mene sad interesira sljedeće:
1. Da li se može po novome paketi ponovo otvarati ili ne jer ovaj dečko radi u pošti,pa je otvorio paket,a koliko ja znam ne smiju se otvarati dok primatelj ne potpiše i dok ne plati jel tako ili sam u krivu?
2. Koliko me može koštati na kraju kad se paket vrati ovo vozanje paketa vamo tamo on je morao platiti 46,40kn poštarine e sad dal će mene to koštati duplo ili postoji neka druga cifra po kojoj se to računa?
3. Koja je procedura,ako odbijem primiti taj paket nazad dal mi može doći kakav poziv na sud ili kakva kazna,ako odbijem primiti paket nazad?