I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Samo upotrijebi logiku pa ces vidjet da ti to ne treba.Karb je na visoj nadmorskoj visini od rezervoara i ne curi ti dok je skuter ugasen jer tekucina ne moze ic prema gore sama od sebe.Curi kad se vozis. Ja sam imao nrg power sa Deloortom 19 i isto je malo slinilo. Nije na podu bilo kapljica, ali se vidjelo da na oduske karba slini. Nisam tome davao paznju i pomirio sam se s tim
Samo hocu rec da ne moze curit ako je rezervoar ispod karba (a na nrg power je ispod)
Karb je na visoj nadmorskoj visini od rezervoara i ne curi ti dok je skuter ugasen jer tekucina ne moze ic prema gore sama od sebe.
Nema sanse da curi dok je skut ugasen jer beznin nesto treba potjerat prema gore.
Citat: 3alfa3 - 18 Srpanj, 2014, 17:42:07Nema sanse da curi dok je skut ugasen jer beznin nesto treba potjerat prema gore.Ne,stvarno curi ne serem,al ajmo reć da je razina benge negdje u ravnini karba,možda malo ispod,a izlaz iz tanka je na dnu,znam i ja da je to teoretski nemoguće al stvarno mi se to događa,neki dan kad sam čistio karb sam imao poplavu benge u garaži.
Ja ti vjerujem kad se i meni slična stvar događa,dovoljno je i da otvorim šarafić za ispuštanje benge iz karba na čašici,samo teče i teče,sad imam nekih cca 3l u rezervaru i to se događa.
Drugo, ne znam na kojem je to skuteru rezervar nizi od karba, pa di mu je rezervar onda, u podu ispod nogu ?!