Tehnički kutak > Garaža
Prinova u garazi ;)
Mr J:
Sve što je alfa napisao je istina... Pošto duuugo nisam vozio motore (zadnja je bila CBR600RR) ispao sam iz štosa pa mi je sve bilo "novo". Međutim vrlo brzo sam vratio feeling :)
Samo sam u nedjelju sa ženom prešao 600km... (malo zagorje, malo Opatija i to je to :) )... Do 6000 rpm je stvarno lagana vožnja i ono crusing - mala potrošnja (oko 4.5 l/100km), međutim od 6000 - 8000 rpm je ono, druga brzina a iznad 8000 rpm je drž se druže ili letiš...
Jedino što me malo nervira su nešto jače vibracije između 6000 i 8000 rpm... Čitao sam da su imali problema s pojačanim vibracijama i da su ih na novim zecovima riješili s drugačijim vješanjem motora...
I iznenadio sam se oko jedne stvari, čovjek bi rekao da je skuter udobniji no ja sam duplo odmorniji na zekanu nego što sam bio na skuteru, položaj sjedenja mi je nekako normalniji (nema okomitog pritiska na sjedalo)...
I da, ovakav tip motora je za mene i s tim razlogom sam ga i uzeo... dovoljno snage a opet dovoljno vjetra da ti kaže koliko brzo ideš...
Gume su Angel GT i poprilično sam zadovoljan s njima, sigurno neću isprobavati njihove granice tako da će me zadovoljiti...
Što se ovjesa tiče trebao bih ga malo podesiti jer mi se čini da je ipak malo premekan ista stvar s kočnicama, čini mi se da su preslabe pogotovo kada imaš suputnika...
P.S. Super su mi ove tank torbe s magnetima... odlična stvar! Možeš ponijeti dosta toga a ne trebaš furati kofer...
Slike :
Mr J:
Na ovoj drugoj slici izgleda kao da je nešto smežurano na tanku ali nije, to je nekakav čudan odsjaj...
Sada moram kupiti zadnji blatobran - da malo zaštitim regler i amortizer te ralicu jer s njom potpuno drugačije izgleda :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju