Ostalo > Svijet računala i mobitela
Glupi laptop i retardirani windowsi :(
zvonkec92:
--- Citat: GUGY - 17 Srpanj, 2014, 07:39:30 ---Ne kuzim zasto ti se ne sviđaju W8. . Pa nemoj gledat procice nego si instaliraj normalne ikone. . Razlika između W7 i W8 je nebo i zemlja. . Barem kod mene. . Naravno pozitivno. .
--- Kraj citata ---
meni sa win 8.1 ne radi nikako, steka, spor i ruzan, ima čoškaste prozore, i ruzne boje prozora, nemre bit onak jako proziran ko na 7-ci, start je odvratan. bio sam instaliro start ko na 7-ci al đabe mi opet kad su windowsi štekavi.
dhorvat:
Ajmo male tajne velikih majstora. :drunken_smilie:
Prvo odeš u Computer Management (desni klik na My Computer i Manage). Klikneš na Device Manager, double click na uređaj za koji ti fali driver, pa Details, pa pod Property klikneš na Hardware IDs. Ova kobasa što piše na početku VEN i neki hex broj od 4 znamenke je proizvođač uređaja (npr.: VEN_8086 je Intel), ali bitniji ti je DEV koji označuje device. Upišeš taj 4-znamenkasti hex broj pod device na sajtu koji se zove PCI database i on ti kaže točno koji uređaj je to i prema njemu nađeš odgovarajući driver. Ponekad i google zna to umjesto PCI databasea ali ne uvijek :laughing7:
dr.mrgood:
dhorvat, svaka tebi cast na ovome, ali recimo ja sam bas isao probat za svoj wireless adapter. Kad upisem 002a pod device kod, nadje mi tocno 5 razlicitih uredjaja. Netko tko se ne kuzi nece na ovaj nacin nikad nac drivere. Dok ti recimo Everest kaze tocno sve zivo i nezivo, jako je precizan i nema mogucnosti da ces zeznut.
dhorvat:
--- Citat: dr.mrgood - 17 Srpanj, 2014, 09:29:09 ---dhorvat, svaka tebi cast na ovome, ali recimo ja sam bas isao probat za svoj wireless adapter. Kad upisem 002a pod device kod, nadje mi tocno 5 razlicitih uredjaja. Netko tko se ne kuzi nece na ovaj nacin nikad nac drivere. Dok ti recimo Everest kaze tocno sve zivo i nezivo, jako je precizan i nema mogucnosti da ces zeznut.
--- Kraj citata ---
Pa onda još i vendora provjeri i upari sa kojim ti se poklapa u deviceu :icon_tongue:
zvonkec92:
--- Citat: dhorvat - 17 Srpanj, 2014, 09:06:10 ---Ajmo male tajne velikih majstora. :drunken_smilie:
Prvo odeš u Computer Management (desni klik na My Computer i Manage). Klikneš na Device Manager, double click na uređaj za koji ti fali driver, pa Details, pa pod Property klikneš na Hardware IDs. Ova kobasa što piše na početku VEN i neki hex broj od 4 znamenke je proizvođač uređaja (npr.: VEN_8086 je Intel), ali bitniji ti je DEV koji označuje device. Upišeš taj 4-znamenkasti hex broj pod device na sajtu koji se zove PCI database i on ti kaže točno koji uređaj je to i prema njemu nađeš odgovarajući driver. Ponekad i google zna to umjesto PCI databasea ali ne uvijek :laughing7:
--- Kraj citata ---
alo horvat daj pomagaj ako boga znaš. j**** se od kad je ove teme sa tim isusovim laptopom, evo šta meni piše za taj driver
PCI\VEN_8086&DEV_0F18&SUBSYS_08451025&REV_0C
PCI\VEN_8086&DEV_0F18&SUBSYS_08451025
PCI\VEN_8086&DEV_0F18&CC_108000
PCI\VEN_8086&DEV_0F18&CC_1080
koji k**ra* da ja sad tamo upišem, šta god sam probo upisat ništa ne izbacuje, samo kaže No matches found for: "jebeni laptop" ne kužim koja 4 boroja treba tmao upisat ja tu nevidim pod DEV nikakve brojeve, ovo 0F18 ne funkcionira :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju