Ostalo > Svijet računala i mobitela
Glupi laptop i retardirani windowsi :(
zvonkec92:
imal tukakih stručnjaka da mi objasne par stvari, dakle kupio nov laptop u dučanu, na njega može samo Linux i Win 8 / 8.1 i pošto mi se to ne sviđa i odvratan je i ne snalazim se na njemu bacio sam se u flešanje biosa ( koji omogučuje instaliranje 7-ce ) sad je problem što za taj laptop za win 7 ne postoje neki driveri tak da se sa tim mogu jebat, ali največi problem zbog kojeg sam i otvorio temu je da laptop sa 7-com doslovno leti dok sa 8.1 pro je tolko spor i sav nikakav bez obzira na sve najnovije drivere koji se mogu skinut sa službene Acerove stranice :( šta sad ko je tu lud, il nevalja taj win 8.1 koji sam skinuo ili se laptopu ne sviđa taj win makar je tvornički predviđen za njega :( a i za win 8 tj ovaj koji ja imam je neki 8.1 Pro build 9600 nema nigdje nikakav program za aktivaciju, sve živo i neživo sam probo i nikako ga aktivirat :(
dr.mrgood:
Ovako:
Instaliraj si Everest ili AIDU, s kojim ces moci vidjeti sve zivo u laptopu. Onda ides direktno na stranice proizvodjaca hardvera, znaci bubam wireless kartica ti je ralink 6527, ides na stranicu ralinka ili neku drugu koja ima windows 7 drivere za navedeni model. Ja sam tako nedavno uspio srediti jedan HP laptop za kojega na HP-ovoj stranici ne postoje Windows 7 driveri. Radi sve na njemu, cak i USB 3.0 :D .
zvonkec92:
ee tnx, evo card reader i blutut sam tako riješio, još ostatak da nađem i ko bog :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: fala ti ;)
dr.mrgood:
Ma nema na cemu samo strpljivo i nac ces sve :)
GUGY:
Ne kuzim zasto ti se ne sviđaju W8. . Pa nemoj gledat procice nego si instaliraj normalne ikone. . Razlika između W7 i W8 je nebo i zemlja. . Barem kod mene. . Naravno pozitivno. .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju