Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZG - N. VInodolski - ZG

<< < (2/5) > >>

GUGY:
Ja sam prosle jeseni vozio iz Gorskog Kotara (Moravice) do Koprivnice i sad na prolječe od Koprivnice do Slavonije (Bizovac) sa 50akom sam samcat cijelim putem . . Predobrar osjecaj kad napraviš toliko km i dođeš doma a guzovi ko kamen. .  :laughing7:

Reponja:

--- Citat: GUGY - 09 Srpanj, 2014, 20:49:25 ---...Predobrar osjecaj kad napraviš toliko km i dođeš doma a guzovi ko kamen. .  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Jbg, pretapeciraj sic.. Solo na svom, bez većih poteškoća sam radio vožnje od sat i pol - dva (pauze za cigaru ili tankanje svakih 40ak minuta, po 5 minuta) i nikad nisam imao ni grčeve ni utrnuća. Doduše, bilo me je preko cijelog sica (dok vozim solo imam tendenciju skakutati u svim smjerovima), ali ipak, nikad nisam imao takve fizičke probleme nakon skuterisanja na duže relacije. A od Rijeke je vidio cijeli Cres sa Lošinjima, cijelu Istru (materinu), Senj, Delnice, Zloveniju (uz granicu) i ostale okolne dijelove Rijeke..

U svakom slučaju, osjećaj je nezamjenjiv, i mislim da ću opet na Lošinje, čim promjenim sekundar (ac na lc)...

Mr J:

--- Citat: ljubo46 - 09 Srpanj, 2014, 09:52:53 ---svaka čast..tako se i ja vozim..svuda-.. :icon_thumright:
točno, što kažeš za voznju s malo većim motorima...ja sam nedavno se vozio s suzukijem gsxr 600 i jos nekakvim jacim isto.
oni su na vrhu gasa a ja tjeram skuter na 120-150 pun gas... :sad1:
ali ja ne volim takvu vožnju jer nije gušt već pressing od kojeg me samo glava boli...
puno mi se je lijepše voziti 90-100 ajd ako je bas ravnica onda 120-130.. pogotovo starom cestom..
tako da je nexus 500 za mene taman..
a ovo su već malo veći majstori.. :laughing7:
isto tako što kažes te zakrpe po cesti su zeznute i to jako..treba biti oprezan..
ja sam uvijek za izlete...
nego daj mi reci koliko ste puta stajali? koliko km ste napravili?jel boljela guza? ;D

--- Kraj citata ---

Tamo nismo stali nijednom... (da si vidio poze deckiju, ispruzanje nogu, dizanje sa sica, itd... ja nisam imao takvih problema :) )
Natrag smo stali jednom na 5 minuta... guza se malo osjetila ali oni su imali puno vece tegobe ;)
Ukupno cca 450-500km

roc:
Ma nije to nikakav problem na tim mašinama.
Ja sam s zongshenom 125ccm u dva dana prešao 620km.(tempo 80km/h) :headbang:

Mr J:

--- Citat: roc - 11 Srpanj, 2014, 20:46:51 ---Ma nije to nikakav problem na tim mašinama.
Ja sam s zongshenom 125ccm u dva dana prešao 620km.(tempo 80km/h) :headbang:

--- Kraj citata ---

Nije problem ali treba stati tu i tamo, malo odmoriti, popiti vode, pogledat krajolik, pohebat zensku koju si pokupio usput, jtd :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju