Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ZG - N. VInodolski - ZG
dr.mrgood:
Ja mislio da si ti bio sa skuterom od 50 ccm, a kad ono mrcina od 500. To bi vijest bila da si zavrsio u Indiji,a ovako...
Salim se, lijepo je otici negdje neovisno s cim, samo da nisi doma, hehehe
Mr J:
--- Citat: dr.mrgood - 12 Srpanj, 2014, 17:19:14 ---Ja mislio da si ti bio sa skuterom od 50 ccm, a kad ono mrcina od 500. To bi vijest bila da si zavrsio u Indiji,a ovako...
Salim se, lijepo je otici negdje neovisno s cim, samo da nisi doma, hehehe
--- Kraj citata ---
Nisam toliki avanturista i mazohista :)
tibor21:
bio sam sa kymcom super 8. 125 ccm do balatona Šiofok :) 200 km u komadu 3 stajanja od toga jedno tenkiranje i malo sam se umorio ali samo zato što smo se većer prije zapili s pivom :toothy12: :confused5: :confused5: jedino prema nazad sam osijetio pr kraju bol u guzu :headbang: :headbang:
znaći za jedan dan 400 km s tim da nas je bilo 2 ca na skutu brzina 80-90 negdije i 100 :glasses9: :glasses9:
derbiGP1:
upravo stigao sam autocestom iz Biograda na moru do Osijeka, 600km sa dva stajanja od 20 min.leđa ne bole, dupe ne boli ali me boli glava jer imam sranje od kacige. Inace da sam znao da cu danas ovakvu guzvu zatec na autoputu isao bi starom cestom. Netko je spominjao one masne uske zakrpe...danas je u jednom trenutku bilo blizu da se razbijem po tom sranju a mislim da ni 30km/h nisam vozio
vedran1907:
Društvo, planiram za koji tjedan proći ovu rutu (ZG-Novi-ZG) sa Scarabeom 200cc pa me zanima stanje ceste. Čitam ove komentare o kliskim sranjima na cesti pa me zanima koliko je toga po cesti?
Tu i tamo ili cijelim putem pa da radije tražim neku alternativnu rutu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju