Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
black-rox:
--- Citat: hac - 11 Travanj, 2009, 20:59:28 ---vjerovatno je negdje čuo......imam ja TM24 i 2 komada TM28SS(sve orginali,nikakve tajvan kopije,s6 i ostalo) .....TM24 je onak solidan karb,ništa posebno dok je TM28SS vrh vrhova 28 karbova,orginal keihin pwk 28 je vrh među 28 ali ni blizu tm28ss......te sve karbove imam trenutno i znam šta govorim
što se tiče izbora karba za roxa vrlo je bitno znat da ja kad turpijam cilindar slažem za karb koji če iči gore i nitko ne može reć da je to običan trophy.....pogledajte malo kak gumyjev trophy guli :frajer:
--- Kraj citata ---
Nisam ja nigdje niš čuo nego vidio,a lako za tajvanske kopije ko prvo one karbove ne radi s6 nego koso,a keihen je bolji jer je orginal ali ni ovi nisu za baciti samo ga treba znat naštelat i imat sve dizne,igle,lako to šta on guli ali bolje je uzet neki midrace pa kopat po tome nego tu jebenu gizu.......
hac:
šta fali gusu?za 1000 kn složi se cilindar da mu s6R nije ni do koljenja,pogotovo ak je kopao po njemu netko ko ne zna........što se tiče tajvanaca treba kopat po njima da bi radili kak treba,ne pomažu tu hrpe dizni i igli
robert:
zadnja opomena vpucko i black-rox. ako se želite svađati imate pm ili ring.
nemojte se prepirati u projektima
black-rox:
Nisi baš trebao obrisat sve postove,opet kako god bilo ja se držim onoga šta sam rekao giza je ok ali popapm ju za doručak :laughing9:
seba:
--- Citat: black-rox - 12 Travanj, 2009, 11:08:48 ---Nisi baš trebao obrisat sve postove,opet kako god bilo ja se držim onoga šta sam rekao giza je ok ali popapm ju za doručak :laughing9:
--- Kraj citata ---
kad ce neki filmic ubrzanja,jako me zanima kako ide. aeroxtuning sory na off topic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju