Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (19/297) > >>

vpucko:
sta ce onda tebi taj tvoj 24?? ako toliko jaci setupi od tvog i njegovog i svacijeg idu sa 19 predobro...

black-rox:

--- Citat: vpucko - 11 Travanj, 2009, 20:41:50 ---sta ce onda tebi taj tvoj 24??

--- Kraj citata ---
Pa čuješ imam doma dellorto 19,21 pwk 24,26,28 ovo prvo dvoje su amaterski karburatori zavidaš voziš pwk mi je svaki dan sve bolji jer sam se naučio na njih,a da sad skinem taj 24 i stavim 19 niš lošije nebi išal motor sad još mislim uzet Tm jer je on još bolji pa i njega probat ako niš neka stoji uvijek dobro dođe a neke kemije.....

neer:

--- Citat: black-rox - 11 Travanj, 2009, 20:50:28 ---Pa čuješ imam doma dellorto 19,21 pwk 24,26,28 ovo prvo dvoje su amaterski karburatori zavidaš voziš pwk mi je svaki dan sve bolji jer sam se naučio na njih,a da sad skinem taj 24 i stavim 19 niš lošije nebi išal motor sad još mislim uzet Tm jer je on još bolji pa i njega probat ako niš neka stoji uvijek dobro dođe a neke kemije.....

--- Kraj citata ---
po cemu je tm bolji od ovih sto sada imas ??

black-rox:

--- Citat: neer - 11 Travanj, 2009, 20:52:30 ---po cemu je tm bolji od ovih sto sada imas ??

--- Kraj citata ---
Najebeniji je za štelat šta se toga tiče ali kada ga savršeno naštelaš daje najviše :icon_thumright:

hac:
vjerovatno je negdje čuo......imam ja TM24 i 2 komada TM28SS(sve orginali,nikakve tajvan kopije,s6 i ostalo) .....TM24 je onak solidan karb,ništa posebno dok je TM28SS vrh vrhova 28 karbova,orginal keihin pwk 28 je vrh među 28 ali ni blizu tm28ss......te sve karbove imam trenutno i znam šta govorim

što se tiče izbora karba za roxa vrlo je bitno znat da ja kad turpijam cilindar slažem za karb koji če iči gore i nitko ne može reć da je to običan trophy.....pogledajte malo kak gumyjev trophy guli  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju