Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
gumy:
--- Citat: aeroxtuning - 28 Prosinac, 2009, 23:58:38 ---A jesi cilindar kupio novi ili kako?reko je Jurca da sa radilicom nema nekog dobitka,preporučio mi je karb,pm glavu,naravno sredjivanje cilindra,usis,multivar i spuh sip performance jer daje najviše snage od svih spuhova na najnizim okretajima....koliko te sve ono novaca izislo?
--- Kraj citata ---
cilindar sam kupio polovni, od slowridera po presportskoj cijeni :notworthy:, jedino sam klip novi uzeo. kolko znam sip performance ima samo granu 35mm, auspuh nisam vidio..
pa gledaj malo po oglasnicima kak se kreću cijene, najisplativije ti je kupit sve u kompletu pa prodaš šta ti ne treba.
ak uzimaš dio po dio računaj ugrubo: 800-1000 kn dobri blokovi, oko 1000 kn komplet struja, 600-700 kn disk glavčina felga čeljust, oko 500ak kn polutke kvačilo zvono, klip cil polovno od 500-800 zavisno od stanja, još da ne govorim od sitnica tipa dekl, remen, mikroremen, zubčanici vodene i uljne, uljna pumpa, auspuh itd itd itd nakupi se
aeroxtuning:
--- Citat: gumy - 29 Prosinac, 2009, 02:31:47 ---cilindar sam kupio polovni, od slowridera po presportskoj cijeni :notworthy:, jedino sam klip novi uzeo. kolko znam sip performance ima samo granu 35mm, auspuh nisam vidio..
pa gledaj malo po oglasnicima kak se kreću cijene, najisplativije ti je kupit sve u kompletu pa prodaš šta ti ne treba.
ak uzimaš dio po dio računaj ugrubo: 800-1000 kn dobri blokovi, oko 1000 kn komplet struja, 600-700 kn disk glavčina felga čeljust, oko 500ak kn polutke kvačilo zvono, klip cil polovno od 500-800 zavisno od stanja, još da ne govorim od sitnica tipa dekl, remen, mikroremen, zubčanici vodene i uljne, uljna pumpa, auspuh itd itd itd nakupi se
--- Kraj citata ---
ima performance racing,Jurca mi je za to reko,da max snagu daje na 7500,košta 331 eura...evo tražim komplet blokove pa prodam šta mi ne treba,ali ne prodaje niko osim jednog člana a njega skoro i da nema na forumu....
PROOF:
nego jesi dobio masinu od haca? :laughing7:
tomof10:
iz pouzdanih izvora znam jednog lika koji jednako turpija mozda cak i bolje a jeftini je od jurce! :laughing7: :laughing7:
@aeroxtuning-oces rijesavat one dijelove od roxa i kad planiras slozit 180 na roxa
sandro-sr:
jebeno izgleda spuh od SIP-a
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/20030000/Racing+exhaust+Performance.aspx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju