Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (174/297) > >>

aeroxtuning:
Tako mi je Jurca reko da pucaju blokovi od 54 i 55 mm radilica kad idu u okretaje?
@gami-koju ti imaš ono?

Prodaje jedan na forumu komplet makinu sve novo stavljeno za 2500,ali ga nema bas na forumu,nick mu je "r@do" ako neko zna broj neka kaže :)

gumy:
pm54. blokovi su još i raspareni i nikakvih problema, nema mrvicu lufta a vozim se već ohoho.
voženo i sa serijskim auspuhom i sa mhr i 9 gr i 10.5 valjčići i svašta i nikakvih problema.
zadnjih 500ak km je s 11.5 valjčićima i opet ništa.
zar nije malossi oko 400 eura radilica?

R@kija:
šta ce ti malossi radilica..dat ces 400i nes eura koda ces trke vozit...

aeroxtuning:
A jesi cilindar kupio novi ili kako?reko je Jurca da sa radilicom nema nekog dobitka,preporučio mi je karb,pm glavu,naravno sredjivanje cilindra,usis,multivar i spuh sip performance jer daje najviše snage od svih spuhova na najnizim okretajima....koliko te sve ono novaca izislo?

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: gumy - 28 Prosinac, 2009, 23:51:49 ---pm54. blokovi su još i raspareni i nikakvih problema, nema mrvicu lufta a vozim se već ohoho.
voženo i sa serijskim auspuhom i sa mhr i 9 gr i 10.5 valjčići i svašta i nikakvih problema.
zadnjih 500ak km je s 11.5 valjčićima i opet ništa.
zar nije malossi oko 400 eura radilica?

--- Kraj citata ---

zaboravio si reć da ti je cigan od kojeg si kupio te rasparene blokove skinuo i brezone,čep od ulja za getribu,dio getribe ti nije dao i sve što se moglo skinut....ma ciganluk malo žešći!!! :laughing7:......gumy al kad si našminkan ovo puno bolje zvuči  :laughing7: vjeruj mi.......

kolko se sjećam,frend je 07 kupio malossi radilicu za BB i platio ju je oko 3 000kn.....iz benconya!!!sad jel cijena neš viša ili niža ne znam,svi poznanici  koji su u zadnje vrijeme kupovali ili su uzimali serijsku ili BGM sa stock klipnjačom 52mm....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju