Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
gokiSP:
pa ovako ugrubo kad bi uzeo gole blokove i kad bi to slagao brijem da bi te to izaslo oko 3 da skompkletiras takvu masinu kako bog zapovjeda..sto se tice struje..imam ja jebenu ponudu..ac struja za jako malo novaca :)
aeroxtuning:
3,pa nije puno....malo mi se to čini....
gokiSP:
pa gle..800kn termo grupa u dobrom stanju..parsto kuna multivar..karb imas kolko znam..usis parsto kuna..radilica recimo 500kn u dobrom stanju..i to je manje vise to..a turpijanje ovisi..reko si da bi ti jurca slagao..ne znam kako i koliko on naplacuje
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2009, 22:38:21 ---pa gle..800kn termo grupa u dobrom stanju..parsto kuna multivar..karb imas kolko znam..usis parsto kuna..radilica recimo 500kn u dobrom stanju..i to je manje vise to..a turpijanje ovisi..reko si da bi ti jurca slagao..ne znam kako i koliko on naplacuje
--- Kraj citata ---
iz pouzdanih izvora znam da J.U.R.I.C.A. nije skup.......i što je najvažnije dečko kako se razumije u šrafanje trebao je ić za mehaničara!!!!!
aeroxtuning:
Ma i ja sam isto čuo,nego me zanima na koliko da se pripremim troska :P pa mogućnosti bi ja novu termo grupu da sam siguran,ako se ne može nać neka sa nevelikom kilometrazom.... :) sto se tice stajlinga,najvjerovatnije bi felgu i komplet blokove dao na poliranje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju