Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
Maloprije se čuo sa Jurcom,ako se budemo dogovorili cijela sadašnja makina ide u prodaju,stavlja se makina sp180 koja bi bila slagana od strane jurce,naravno tuning bi bio neizostavan,ali bez detalja o tome sada.kaže Jurca solidno nabrijana makina sp180 je derala zipa cristofolini,najbrzeg u Hrvatskoj,nisam čuo za njega,ali da mu vjerujem,vjerujem mu :)
gokiSP:
ko to ima zipa krisa
aeroxtuning:
Ne znam,nisam zapamtio,najbolje će on rec :) goki koliko bi me cca izašla sp180 masina,ali da je sve sredeno,radilica stock(kaže Jurca da je aftermarket skupa,a nema nekog dobitka i još lomi blokove)cilindar preradjen,pm glava,usis s6,multivar ne bi išao nov,dakle da se izmjene svi lezajevi i semerinzi,blokovi malo srede,komplet instalacija sa bravom,cdi-em,svim,ja imam pwk keihin 28,s6 gljivu....
kiza-iz-kvarta:
luka ak se misliš pošteno vozat(bez svakodnevnog šarafanja) zaebi ta nadrkavanja high-enda od 7o tj.80ccm i nabaci gore Big Brother makinu,kao moj prijatelj gamy koji zna super vozit na zadnjem, i onda slobodno možeš frendovima poručit BE AFRAID.....a ako ti zatreba instalacija komplet od zdravog sp-a imam ja za prodat(sa onog s kojeg sam ti prodao kiler) tak da znaš da je struja bez greške :laughing7:.....
aeroxtuning:
Ja sam kao prvo kreten jer sam do sad mogao svašta imat a ne ulagat u 70-ku a nisam je još ni upalio :toothy9: no dobro....
@kiza-Jurca mi je reko da već ima komplet struju,ali naravno neću se razbacivat pa ću vidjet ko mi od vas dvojice nudi jeftinije :) znam da je bez greške kao i kiler ;) 70-ka se isplati vozit do base setupa,preko toga ne...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju