I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
reko mi je frend da su bile isfusarene, al cak se nije ni primjetilo,nije odpadala boja, al kad sam poceo gulit boju, kao original su dosle..profi lakirer, al mu se nije dalo. hah. meni mora biti perfekcija.. dobra boja gledao sam aerox u plavo bijeloj komb, sviđa mi se
hah nisam skuzio , plavo plava komninacija, nema bijele
zakon
losa priprema,najcesci uzrok jer vecina to sfusa na brzinu i onda se kurce po gradu sa takvim scooterom.....akini boju do tvornicke,dobro oslajfaj pa baci primer pa sprickit(primer nije neophodan) ali bilo bi bolje sa njim....i ako kupujes kupi dobru boju,tj komplet materijal jer 99 posto stedi na tome i onda se dobije los rezultat
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
kao ja, sfusario na brzinu i kasnije sam mogao gledat reljefe na plastikama. dobro tada nisam ni znao koliko je vazna priprema bile.. bude ovaj put pic mic. a ova plava je predobra, mogu mislit kako to bude uzivo izgledalo kad se sklopi.
plavo-bela kombinacija rules
u subotu navjerovatnije budem sklopio masinu koliko mi uvjeti i djelovi koje imam dozvoljavaju. pa se onda budem bacio na plastike.znam kako izgleda boja uzivo vidio sam r32 i passat r36 u gradu, ako su iste u passata i golfa drama je boja svakako, iako mi se u passata cini malo tamnija?
prejebena mi ova kurbla...sam kaj nigdi nemrem nać za svoj sp