Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (136/297) > >>

aeroxtuning:
26.08.2006,od tog kobnog dana se nije vozio :) plastike se pituravaju u komori ovog tjedna :)

sven_vx:

--- Citat: aeroxtuning - 17 Studeni, 2009, 00:43:00 ---26.08.2006,od tog kobnog dana se nije vozio :) plastike se pituravaju u komori ovog tjedna :)

--- Kraj citata ---
cek oces rec da ga tri godine slazes???ti si lud bogami... :icon_biggrin: ja nebi mogao toliko bez skutera...tj nebi mi se dalo pjesacit okolo...ok je ovako preko zime kada znam da nema voznje,ali preko ljeta bez skutera ic na plazu i tako nema sanse... :biker:

aeroxtuning:
da,3 godine..na raspolaganju je par motora bilo i još je,ima seka,imam od ujaka par,potvrditi će oni iz du da nikad nisam pjesacio za vrijeme slaganja roxa  ;D

aeroxtuning:
evo danas neke plastike opiturane,PERVERZIJA :) naravno,kod mene nista ne moze proc bez problema,rep nam je radio probleme,i umalo sam ga sasuo o pod ali me prijatelj sa slike zaustavio  ;D dakle,narucujem novi ICP rep sa SC-a za kojeg znam da je dobro napravljen i nije pituravan :)

prava ljepota boje se vidi na suncu,tako da ce sutra biti jedna takva slika  :frajer:

pajo:
boja mi se jako sviđa super izbor :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju