Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
domagoy 46:
i meni se boja jako sviđa..super
radomir.g:
plavo-bela kombinacija rules :icon_thumright:
aeroxtuning:
HVALA SVIMA :) ja stvarno ne znam sta je prijasnji vlasnik repa radio,priprema nasa doslovno savrsena bez mane,sve glatko bez crtice,kao bebina guza....i pocne prijatelj pituravat,poslije minut sve nagrizlo,popizdio sam bio....ja ne znam ko je mogo tako piturat,ne ide mi u glavu nikako..... onda smo promislili da je kod prijasnjeg pituravanja boja mijesana ono ajme meni,jos se nije osusila,tj na nekim mjestima se noktom dizala sto smo naravno skinuli i sve doveli tip top,međutim kao da je neko u toj plastici pa izbija boju,ja ne znam stvarno....sad gledam ovaj ICP rep na SC-u kosta oko 170 eura,a nema ni otvor za stop lampu ni za cep od rezervara....
vanjossi:
mislim da imamo slican problem, ja sam boju sa svojih plastika doslovno kao naljepnice skidao, uopće nije pucala, bila je gumena i savitljiva, koji bi mogao biti uzrok? jedino tamo di je kitano nije se nikako skidala boja..
aeroxtuning:
losa priprema,najcesci uzrok jer vecina to sfusa na brzinu i onda se kurce po gradu sa takvim scooterom.....akini boju do tvornicke,dobro oslajfaj pa baci primer pa sprickit(primer nije neophodan) ali bilo bi bolje sa njim....i ako kupujes kupi dobru boju,tj komplet materijal jer 99 posto stedi na tome i onda se dobije los rezultat :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju