Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (92/297) > >>

gumy:
vidjet ćeš kad ti sjedne ona maska na koju sjeda far, da ti hladnjak neće moći stajati tako jer bi moro izrezat nosače na koje se šarafi ona unutarnja maska sa rebrima..

aeroxtuning:
Ja zasarafio masku i ne zapinje nigdje....rebra nemam,sve sam skinuo,samo je ostala plastika ona koja pokriva posudu vode :)

aeroxtuning:

--- Citat: Zeljac - 27 Rujan, 2009, 12:55:01 ---svaku pohvalu za projekt ,, ma svaka cast imas smisla za izgled crom nema veze od viska glava ne boli , hehe ma rox izgleda pre jebeno svaka cast jos jednom a za yasuni onaj spuh bas sam vidio ono bi trebalo presmirglat pa mu opet poslat da to iskromira zato jer nije ravno kak da ti objasnim ali bolje se ti vozi ovako pa dok poplavi onda ga presmirglaj , i posalji tom covjeku nek ga cromira ili ako ti ne bude pasalo onda mat crna i gotovo , ali svaka cast za trud ,,  :headbang: :headbang: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala :) vise nije taj spuh,kupljen je isto yasuni ali c21, i njega ću ispolirat kako valja i šalje se na kromiranje ;)

PROOF:
luka os se ti provozat ovu sezonu na roxu ??

giannelli:
sezona jos malo pa prosla, ja predvidjam lagani djir tu i tamo ove godine sa trophyem, a za sljedecu seznu bigbore. :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju