Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
mhr-team:
ma samo tako dalje care.... sve je to super... a to što stoji malo na krivo, nema veze....
aeroxtuning:
--- Citat: mhr-team - 26 Rujan, 2009, 22:36:43 ---ma samo tako dalje care.... sve je to super... a to što stoji malo na krivo, nema veze....
--- Kraj citata ---
moram priznat da sam jedva docekao da vidim komentar,bilo koji :) kod mene ne stoji krivo,bas mi se sviđa :) samo sto cu sada morati kupiti termo crijeva fleksibilna prozirna :)
gokiSP:
jebala te ta prozirna crijeva.. :toothy12: kupi obicna crna termo a ne tu neke fensi smensi :laughing7:
aeroxtuning:
ne,sve mora bit fensi....probat cu naci prozirna sa rozom zicom unutra :P :laughing7:
Zeljac:
svaku pohvalu za projekt ,, ma svaka cast imas smisla za izgled crom nema veze od viska glava ne boli , hehe ma rox izgleda pre jebeno svaka cast jos jednom a za yasuni onaj spuh bas sam vidio ono bi trebalo presmirglat pa mu opet poslat da to iskromira zato jer nije ravno kak da ti objasnim ali bolje se ti vozi ovako pa dok poplavi onda ga presmirglaj , i posalji tom covjeku nek ga cromira ili ako ti ne bude pasalo onda mat crna i gotovo , ali svaka cast za trud ,, :headbang: :headbang: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju