I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
meni ne prelazi 70 al racunam da je zato jer je sav gol motor a imam i alu kapu (moram se malo kurcit)
oops,nisam vidio gumijev post.... a cujte,nije isti zrak u rijeci i osijeku,jos goki ima max 40 kg pa se to osjeti itekako
ima gad alu kapu al nema dell 26 goki ima 90kg al runner ima nekih 70
uskoro se ocekuje
kurbla?
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
ma samo tako dalje care.... sve je to super... a to što stoji malo na krivo, nema veze....
svaku pohvalu za projekt ,, ma svaka cast imas smisla za izgled crom nema veze od viska glava ne boli , hehe ma rox izgleda pre jebeno svaka cast jos jednom a za yasuni onaj spuh bas sam vidio ono bi trebalo presmirglat pa mu opet poslat da to iskromira zato jer nije ravno kak da ti objasnim ali bolje se ti vozi ovako pa dok poplavi onda ga presmirglaj , i posalji tom covjeku nek ga cromira ili ako ti ne bude pasalo onda mat crna i gotovo , ali svaka cast za trud ,,
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34