Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
MA vazno je da imas te djelove, lecece on kad tad svakako, mada ocekujemo i sa sadanjim kitom da ide mnooogo dobro ... Srecno u nastavku , znam da se vec sve dugo radi i da neces nabrzinu, ali ipak nek sto prije izadje na ulicu
e ae jel te smijem nest pitat al se nemoj ljutit.pa jel si ti svjestan kolko si para ulupo u tog roxa.za te pare si mogo imat spa-180 ili jos bolje kupit vx-a i nabacit cilindar i prijenos od vxr-a i iso bi bolje neg taj tvoj rox a i manje bi ulozio
ma jesja svjestan al to je sa vec abnormalno velika cifra koju je on ulozio u tog roxa
a gle..luka daje svoje novce za to..kaj tebe briga kolko ulaze nek slozi masinu za 100000kn..pa kaj slozil je za svoje novce ne za tvoje!!!!je gust je vozit 70cc i znam kak je..al meni je veci gust vozit malo nadrkani vxr
i opet tu spika s parama... dečku se ovo sviđa, svaku kunu koju zaradi će ulupat u skuter... nije tu ništa loše, i ja sam prije godinu dana takav bio, i još uvjek jesam, ak mu to nije problem neznam onda što to vama smeta.
Tako je i nek radi šta oće.. Ja se potpuno slažem s Gumy-em.. Njegove pare, njegov problem..
pa evo mislio sam kupiti komplet masinu 180 sp,pa stavit na roxa....nisam htio.takodjer sam htio kupiti vxr masinu pa stavit na roxa,ni to nisam htio.htio sam i dalje zelim da ostane nadrkana 70-ica,briga me za novce.mogo sam sada vozit novi novcati z 750,ali nisam htio.htio sam imat nesto posebno i nadam se da ce mi se ostvariti.ulupao sam i previse i nije mi zao.a ti runneri mi nisu nista specijalno za voznju,ta vx/vxr nista posebno,jedino sto mi se svidja je samo makina 180 sp.ako Bog da pa da za par mjesecu budem vozio nadrkanog ktm-a
vjerovali ili ne,roxa necu prodavati dok sam ziv
Respect Meni je jedina mana kod roxa koja me u zadnje vrijeme iznevjerila je sic, dupe mi otpada od njega... A ovi Runneri su više ovak za duže relacije po meni Mislim da ni ja
meni je sic super,mozda ti je spuzva unutra omeksala,probaj sredit to,nije skupo