Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
aeroxtuning:
Hehe,jebes ti sve ovo kada sa svojim novcima molim okolo da dobijem nešto konkretno,ovom pišem pa ne odg,onaj ima masinu a nije je nikad vidio,sve na slijepo,onaj je cijeni ko da je od zlata.....gubim volju,najradije bih sve otresao o zid i onda sam miran.....
igor.sb:
--- Citat: vanjossi - 15 Travanj, 2010, 21:23:35 ---off, odakle ti to znaš :laughing7:
sto se tice roxa meni je bolje riješenje gumyevog nosaca, nego da se zavari na ramu,naravno ako ga ne mislis registrirat onda ti je svejedno
--- Kraj citata ---
kontam da si trebao boldat samo vibrator, mislim da tu lezi sprdancija
ostat cu suzdrzan i pristojan za promjenu :toothy11:
sorry na OT
fatal1ty:
Kakve ima veze šta SP ima jedan selen a SR dva...to uopće nemora značiti da će automatski na SR-u biti manje vibracije.Ja ti kažem samo iz mog iskustva da se to trese ko dildo na steroidima,a meni se tak nikad nije treslo...nepričam gluposti nego sam probao sve i vidio.Mozda je gumyev nosač bolji od srkinog,neam pojma,samo znam za moj da je bio puno mirniji od SP-ja i SRki oriđiđi..pozz :hello:
aeroxtuning:
Masina sp180 kupljena :) trebam još naći cilindar i klip i instalacije...od tuning će najvjerovatnije biti bgm glava,cilindar će biti sredjen,novi lezajevi semerinzi radilice,karb(ne znam još koji),stage 6 usis,multivar,delta,primar od sr-ke 150,pm spuh......SAMO POMALO !!! Blokovi će se plastificirat u crno,deklo ću sredit po svojoj želji i zajedno sa zadnjim felgom ga poslat na kromiranje....vise manje to će biti to,najvjerovatnije će mi gumy radit nosac kao i sebi :icon_thumright: :icon_thumright:
gokiSP:
zašto sr primar?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju