Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (254/297) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: te-te-ac - 15 Travanj, 2010, 18:35:38 ---
a sta hacu si ostavio na poklon minarelli makinu + djelovi ??  ::)

jebeni rox te kostao ko pol ktma..  ::) :angry7:

--- Kraj citata ---

da mu za lijek djetetu treba ne bih mu je ostavio,bez brige,sve će doc na svoje,neće mu pasti napamet nikad vise nikoga da zajebe.... ;)

@goki-hvala

gumy:
nevolim kad se po nećem pljuje a nije nitko ni probo provozati
ovako kako imam složen nosač vibracije su minimalne, jednostavno je za staviti na skuter, mašina se ne uvija ni malo, a međuosovinski razmak je povećan za 2 cm. plus prije godinu danas se nije mogla naći rama od sp-a zbog centralnog selena da je neznam šta.
estetika mi nikad nije bila na prvom mjestu, bitno mi da sve super funkcionira i to je to!
a luka ti vidi, jebiga ni jedna solucija nije loša samo su pare u pitanju i dobavljivost djelova

fatal1ty:
nisam ja ništa loše rekao za tvoj nosač...samo da neznam kako to je jer nisam probao niti vidio šta i sam kažeš...rekao sam samo da je riješenje selena ko na sru loše,jer srke se tresu jebeno.

igor.sb:

--- Citat: fatal1ty - 15 Travanj, 2010, 20:18:53 ---nisam ja ništa loše rekao za tvoj nosač...samo da neznam kako to je jer nisam probao niti vidio šta i sam kažeš...rekao sam samo da je riješenje selena ko na sru loše,jer srke se tresu jebeno.

--- Kraj citata ---

tresu ak si sivonja i ak pretegnes nosac/klackalicu, onda trese do 50 kao na vibrator da si sjeo

u leru se trese svaki bb(ovisi koliko ler pojacas :zubo: ), u voznji  :nono: :nono:

gumijev rox se ne trese, s tim da je nosac za ramu vezan pres sarafa, metal uz metal

mozemo do sutra ovako, al cinjenica je da na spu imas jedan selen, a vamo imas 2..kak moze vise trest  :dontknow:

vanjossi:

--- Citat: igor.sb - 15 Travanj, 2010, 20:26:29 ---tresu ak si sivonja i ak pretegnes nosac/klackalicu, onda trese do 50 kao na vibrator da si sjeo

u leru se trese svaki bb(ovisi koliko ler pojacas :zubo: ), u voznji  :nono: :nono:

gumijev rox se ne trese, s tim da je nosac za ramu vezan pres sarafa, metal uz metal

mozemo do sutra ovako, al cinjenica je da na spu imas jedan selen, a vamo imas 2..kak moze vise trest  :dontknow:

--- Kraj citata ---
off, odakle ti to znaš  :laughing7:
sto se tice roxa meni je bolje riješenje gumyevog nosaca, nego da se zavari na ramu,naravno ako ga ne mislis registrirat onda ti je svejedno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju