Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (249/297) > >>

aeroxtuning:
Nakrcat ću 100,150 litara loze i to je to,ako prifali u Karlovcu ima pumpa di mogu direkt tocit ložu  :icon_thumright: sa 2000 kn mogu proc kao GROF ;D

salej600:

--- Citat: aeroxtuning - 09 Travanj, 2010, 12:43:13 ---Nakrcat ću 100,150 litara loze i to je to,ako prifali u Karlovcu ima pumpa di mogu direkt tocit ložu  :icon_thumright: sa 2000 kn mogu proc kao GROF ;D

--- Kraj citata ---

Samo pazi da te kod nas ne uhvate s ložom. Vade stalno gorivo iz dizela, a kolika je kazna neću ti ni reći. Provjeri sam  :nono:

aeroxtuning:

--- Citat: salej600 - 09 Travanj, 2010, 20:59:46 ---Samo pazi da te kod nas ne uhvate s ložom. Vade stalno gorivo iz dizela, a kolika je kazna neću ti ni reći. Provjeri sam  :nono:

--- Kraj citata ---
ma mogu gledat do jutra ako hoće,ni na jedno ni na drugo auto ne ulijevamo na "normalan način" ;)

aeroxtuning:
Neću ništa unaprijed govorit,ali iskreno se nadam da će rox biti 180.....čekam odgovor jednog člana...ako bude pozitivan,idu svi tuning dijelovi za minarelli u prodaju ;)

Drnda:
samo ako bude BB, onda bi ja radio nosac nesto kao fatality, jer po meni je ono najljepsi rox u nas bio.. a ona bb makina mu je sjela kao da je serijska, tj ja prvi nebih rekao da su tu radjene neke preinake da neznam, jer je stvarno super uradjeno, jer npr, ono u gumya ti nebi stalo na tvome roxu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju