Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (248/297) > >>

aeroxtuning:
Ocekujm felge,auspuh i posude glicerine sa kromiranja,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne mogu docekat :)

za masinu me ništa ne pitajte,riješit ću,samo me boli to sto rox još neće bit gotov zbog doticnog,ali nema veze,bit će kad tad,znat će se :)  počinjem radit po cijele dane od 18.05 tako da neću imat vremena naguzit curu a ne sastavljat motor :(  :'( nisam izgubio volju,bit će sve pic pic,blink blink,ultra mega bejbi cool madafaka super   :toothy9: na c21 je ići ili TPR ili s6 racing modular(black ga ima na svom roxu,isto c21)

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 09 Travanj, 2010, 01:37:55 ---Ocekujm felge,auspuh i posude glicerine sa kromiranja,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne mogu docekat :)

za masinu me ništa ne pitajte,riješit ću,samo me boli to sto rox još neće bit gotov zbog doticnog,ali nema veze,bit će kad tad,znat će se :)  počinjem radit po cijele dane od 18.05 tako da neću imat vremena naguzit curu a ne sastavljat motor :(  :'( nisam izgubio volju,bit će sve pic pic,blink blink,ultra mega bejbi cool madafaka super   :toothy9: na c21 je ići ili TPR ili s6 racing modular(black ga ima na svom roxu,isto c21)

--- Kraj citata ---
Madafaka oćeš ti ovo ljeto navratiti do grobnika motorom malo,pa će da se zapijemo hahaa :toothy9:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 09 Travanj, 2010, 02:59:21 ---Madafaka oćeš ti ovo ljeto navratiti do grobnika motorom malo,pa će da se zapijemo hahaa :toothy9:

--- Kraj citata ---
ma doc ću k,prošlo ljeto sam se doslovno 3 puta okupao,ubijao sam Boga u sebi,2 posla,nisam ništa spavao,ali ne žalim se,opet ću jer lova je uffffff,dnevno bude približno onoliko koliko si rekao da Zoki zaradjuje.....od grada do aerodroma(30 km-20-25 min normalne vožnje,350 kn) i tako 3 do 4 puta dnevno najmanje,a di mi je glavni posao na aerodromu,pffffff,no dosta o tome,ne trebam to govorit ali se moram pohvaliti :)

plan mi je opizdit sa oba motora na prikolici djir do osijeka gore,naravno,Split,Zadar,Šibenik,Rijeka,zg,sb,OS,imam bas ono krcato poznanika,pa bih volio obic,trenutno mi je to jedna od najvećih želja :D a pit smijem samo red bull,jer ako napusem i 0.00000000000001 promila ode mi dozvola na ni manje ni vise nego 2 god

mhr-team:
ako budeš u osijeku ili županji obavezno da si se javio, br. inače ćeš dobiti po pički ili pičci ako se ne javiš a ja te slučajno vidim  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: šala... ali obavezno da si se javio,,, i da na istom smo piću i skoro iz istih razloga  :laughing7: :laughing7: :laughing7:  :icon_thumright:

PROOF:
ak vec prodes cijelu lijeu nasu mozes doc do vz-a :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju