Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (230/297) > >>

aeroxtuning:
sta ce mi sada jaca makina,za sve ostalo tu je ktm :)

doritos:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Ožujak, 2010, 01:37:32 ---sta ce mi sada jaca makina,za sve ostalo tu je ktm :)

--- Kraj citata ---

hehe, e al znas koji je lom , ono ekipa sa autima nemogu smisliti nas na skuteru i onda te onako ide pretjecat onako frajerski i ti samo rucku gasa do kraja i zavrti se evo na 14-15000rpm i nestanes kojih 100m i stanete jedan pored drugoga na semaforu, i samo ga pogledas u autu kak se skriva iza svoje jebacke zenske hahahahahahaa :toothy12:

aeroxtuning:

--- Citat: doritos - 13 Ožujak, 2010, 01:43:38 ---hehe, e al zna koji je lom , ono ekipa sa autima nemogu smisliti nas na skuteru i onda te onako ide pretjecat onako frajerski i ti samo rucku gasa do kraja i zavrti se evo na 14-15000rpm i nestanes kojih 100m i stanete jedan pored drugoga na semaforu, i samo ga pogledas u autu kak se skriva iza svoje jebacke zenske hahahahahahaa :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma ti si kralj :) isto mislimo,znas  :toothy9: :toothy9:

doritos:

--- Citat: aeroxtuning - 13 Ožujak, 2010, 01:44:57 ---ma ti si kralj :) isto mislimo,znas  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

te-te-ac:

--- Citat: aeroxtuning - 12 Ožujak, 2010, 23:08:19 ---noup,postavljen ultimatum,danas zove kaze ovo ono izmotava se,oko 10 kaze da me zove da kaze broj posiljke  :laughing7: mislim da ce sada stvarno poslati jer mi se vise isplati da ne posalje,kostat ce ga 3 put vise,mislim da je shvatio poruku odmah kad sam prvi put bio gore......

evo slikica dijelova koji su nedavno dosli

--- Kraj citata ---

e ajde sam probaj stavit magnet na disk .. jer ima 2 vrste tih diskova .. moj je rđo (oksidirao od vode) i nije bilo ljepo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju