Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
AERROX
mhr-team:
iskreno uz svoj skut, jedva čekam da ti sastaviš svoj, jer znam da će bit najbolji rox u hrvata, čak i šire, samo naprijed :icon_thumright:
aeroxtuning:
--- Citat: mhr-team - 13 Ožujak, 2010, 00:42:10 ---iskreno uz svoj skut, jedva čekam da ti sastaviš svoj, jer znam da će bit najbolji rox u hrvata, čak i šire, samo naprijed :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne patim ja za tim,briga me,zelim samo da se vrte kromirane felge i da tatini sinovi odi vide sta se moze.....ajme,ma gore ce ic neki evo ili mhr bb da perem malo sminkije sa beverlijima,aaaaaaaaaa,zivim za to......
doritos:
--- Citat: aeroxtuning - 13 Ožujak, 2010, 00:45:31 ---ne patim ja za tim,briga me,zelim samo da se vrte kromirane felge i da tatini sinovi odi vide sta se moze.....ajme,ma gore ce ic neki evo ili mhr bb da perem malo sminkije sa beverlijima,aaaaaaaaaa,zivim za to......
--- Kraj citata ---
za ubijanje tih indijanaca si radja mogao uzeti 180 sp sloziti do ibera i ubijati i zujalice u 100metara akamoli beverlije i te gluposti hehehe :icon_biggrin:
aeroxtuning:
runner mi nije napet,a ko zna,moze me puknut pa gore bude 180 makina,sve je moguce
doritos:
--- Citat: aeroxtuning - 13 Ožujak, 2010, 01:31:17 ---runner mi nije napet,a ko zna,moze me puknut pa gore bude 180 makina,sve je moguce
--- Kraj citata ---
ma sad slazi to sta imas gore i to ustelaj perfektno i garant gazs sp i ostale 2t strojeve :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju