Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (225/297) > >>

aeroxtuning:
sutra se uopce ni ne nadam da ce masina i ostali dijelovi doci.....sumnjam da cu se moci uputiti prema njemu sutra,99.9 % u sub ujutro idem sa starim,bit ce to posao stoljeca ja se nadam :)

black-rox:
Daj više da vidim taj krom,možda bi i ja nabacio malo kroma :toothy11:,daj uzmi kameru pa snimi kako tvoj stari bije haca tamo hahaha :laughing7:

aeroxtuning:

--- Citat: black-rox - 05 Ožujak, 2010, 04:29:08 ---Daj više da vidim taj krom,možda bi i ja nabacio malo kroma :toothy11:,daj uzmi kameru pa snimi kako tvoj stari bije haca tamo hahaha :laughing7:

--- Kraj citata ---
buahahahaha,ma nema nista silom,ponijet cu sav alat i ako nema para,bit ce mi jako zao,ali morat cu skinut par masina da si sve nadoknadim i da mi ostane.....a mozemo se dogovorit za felge,naravno kod BLICA su,smijesna je lova za koju sam sredio poliranje i kromiranje obije felge i auspuha.....

bebesr180:
hahahaha pa jbt dokad ces ti bit bez makine toliko truda novaca a najvise zivaca ulozit u skuter i da na kraju ostanes bez makine neisplati se definitivno idi tamo i sredi to jel traje preeedugoooo

CoK:
e decki...ima tamo tema za haca,sta ne pisete tamo ako je vec izdvojeno. nema smisla ovdje pisati o tome samo decku projekat spammate

roxtuning ide to i tebe  :laughing7:  (zeka peka)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju