Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

AERROX

<< < (224/297) > >>

black-rox:
Stari moj koji je to tenkre on još nije ti sve poslal,bitno da je utekal s foruma kad je pol njih sj#bo debilčina.............

doritos:
 :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Giz:
Ovo oko Haca vam se nalazi tu. Tko ga spomene ovdje još jednom, hlađenje.
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,30388.0.html

Prethodne najave ili opomene neče biti jer smo do sad u ovom topicu brisali spam več previše puta i isto toliko smo puta i upozoravali.
Iz tog razloga nisam brisao več sam samo prebacio na navedeni link. Malo razumijevanja i čuda bi se desila... U pozitivnom smislu.  :o

aeroxtuning:
dosle mi vilice i posude glicerine sa kromiranja i ja ih kreten nisam stigao pokupit.....taman sam reko da cu vcrs bacit drkicu na njih....i danas zvao,kaze krmača u posti da je vraceno,ono mrtvo ladno,svega sam joj rekao... :angry9: :angry9:

BoLT3K:

--- Citat: aeroxtuning - 04 Ožujak, 2010, 19:12:33 ---dosle mi vilice i posude glicerine sa kromiranja i ja ih kreten nisam stigao pokupit.....taman sam reko da cu vcrs bacit drkicu na njih....i danas zvao,kaze krmača u posti da je vraceno,ono mrtvo ladno,svega sam joj rekao... :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---
Nista te nece bokte  :(
Ja 7 dana cekam slike diska i tih chrom dijelova  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju