Općenito > Propisi
saobracajka sa A2 motorom...
luka_cro:
--- Citat: Biker(ss) - 12 Srpanj, 2014, 23:23:29 ---
--- Citat: luka72 - 10 Srpanj, 2014, 20:56:53 ---brate nece ti nista uzet vjeruj mi nemogu ti uzet kategoriju s kojom nisi napravio prekrsaj...
ako nisi napravio veliko sranje proces s opomenom i manjom novcanom kaznom...
--- Kraj citata ---
Otkud to? Nisam znao :dontknow:
Prijatelj iz motokluba je samo bio zaustavljen dok je vozio motor A2 kategorije, a imao je A1 vozacku. Oduzeta mu je vozacka na 3 mjeseca, znaci ode i A1 kategorija i B, F, G, AM koju je imao i određena mu je kazna bila 10 000kn. Bez da je napravio sranje kao ricardo98!
U međuvremenu dok se odužilo s sudom on je položio A kategoriju(jer je stariji od 24) i sutkinja je smanjila kaznu s 10 000 na 700kn jer je vidjela da se taj prekrsaj vise ne moze ponoviti(a i izasla mu je u susret).
--- Kraj citata ---
Ma da, vozio je drugi motor i dobio kaznu 10 soma i sve vozacke oduzete, jedino ako je napuho 3.0 i vozio 100+ od ogranicenja
ricardo98:
nesjecam se kad je neko kod nas platia kaznu za takav prekršaj...
prijatelj vozi xmax 250 skoro godinu ipo i nikad ništa...drugi vozi vespu px 200 zaustavilo ga masu puta i nikad mu ništa nije napisalo..
luka72:
--- Citat: Biker(ss) - 12 Srpanj, 2014, 23:23:29 ---
--- Citat: luka72 - 10 Srpanj, 2014, 20:56:53 ---brate nece ti nista uzet vjeruj mi nemogu ti uzet kategoriju s kojom nisi napravio prekrsaj...
ako nisi napravio veliko sranje proces s opomenom i manjom novcanom kaznom...
--- Kraj citata ---
Otkud to? Nisam znao :dontknow:
Prijatelj iz motokluba je samo bio zaustavljen dok je vozio motor A2 kategorije, a imao je A1 vozacku. Oduzeta mu je vozacka na 3 mjeseca, znaci ode i A1 kategorija i B, F, G, AM koju je imao i određena mu je kazna bila 10 000kn. Bez da je napravio sranje kao ricardo98!
U međuvremenu dok se odužilo s sudom on je položio A kategoriju(jer je stariji od 24) i sutkinja je smanjila kaznu s 10 000 na 700kn jer je vidjela da se taj prekrsaj vise ne moze ponoviti(a i izasla mu je u susret).
--- Kraj citata ---
ovo mi je jako tesko povjerovat...npr lega mi napirio u autu 1.3 uzeli mu vozacku ali je skuter normalno vozio jel mu je samo B oduzeta...vozacka se vise fizicki ne uzima nego se samo u sustavu pise zabrana odredene kategorije
ricardo98:
Da jer su sad one kartice-vozacke..ako mi uzme a1 mozda ostane am..
martisa06:
Možda ne poznaš riječ "diskreciono", to ti ostavljam da sam proučiš(vezanu za moj gornji post), a sada ništa novog ali prvenstveno praktično.
Rekao si da poznaješ suca, to ti je veliki plus u kontekstu diskrecionog, i zato se budi ponašao pokorno i pokajnički i bit ćeš kažnjen minimalno !
Ne znam odakle si ali u prosjeku od dana prekršaja pa do suđenja prođe cca. pola godine i računaj si da tvoja eventualna žalba Visokom prekr. sudu traje još otprilike godinu do godinu i pol dana pa ti vidi ili bolje izračunaj.
P.S.
Ukoliko udovoljavaš godinama idi si položit A2 i to će ti isto biti olakotno samo ne zaboravi da i druga strana ima pravo žalbe!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju