Općenito > Propisi

saobracajka sa A2 motorom...

<< < (3/6) > >>

luka72:

--- Citat: ricardo98 - 10 Srpanj, 2014, 15:37:18 ---Fala na podrsci jos je oporavak u tjeku...
stvarno covik izgubi volju za gasiranjem kad ti se dogodi sranje...

evo jos jedno pitanje..nisam vozia nijednu kategoriju sta iman pa me zanima...ako mi ide uzet a1 oce li mi uzet am?

--- Kraj citata ---
brate nece ti nista uzet vjeruj mi nemogu ti uzet kategoriju s kojom nisi napravio prekrsaj...
ako nisi napravio veliko sranje proces s opomenom i manjom novcanom kaznom...

ricardo98:
Jos san maloljetan...
a sranje san sebi napravia...skrivia san vilicu a I rama je utekla par cm..auto iz suprotnog smjera je motor samo taka, jer san klizia..

Fala na podrsci  :headbang:

luka72:

--- Citat: ricardo98 - 10 Srpanj, 2014, 21:30:11 ---Jos san maloljetan...
a sranje san sebi napravia...skrivia san vilicu a I rama je utekla par cm..auto iz suprotnog smjera je motor samo taka, jer san klizia..

Fala na podrsci  :headbang:

--- Kraj citata ---
u svakom slucaju javi kako si prosao

Biker(ss):

--- Citat: luka72 - 10 Srpanj, 2014, 20:56:53 ---brate nece ti nista uzet vjeruj mi nemogu ti uzet kategoriju s kojom nisi napravio prekrsaj...
ako nisi napravio veliko sranje proces s opomenom i manjom novcanom kaznom...

--- Kraj citata ---

Otkud  to? Nisam znao  :dontknow:

Prijatelj iz motokluba je samo bio zaustavljen dok je vozio motor A2 kategorije, a imao je A1 vozacku. Oduzeta mu je vozacka na 3 mjeseca, znaci ode i A1 kategorija i B, F, G, AM koju je imao i određena mu je kazna bila 10 000kn. Bez da je napravio sranje kao ricardo98!

U međuvremenu dok se odužilo s sudom on je položio A kategoriju(jer je stariji od 24) i sutkinja je smanjila kaznu s 10 000 na 700kn jer je vidjela da se taj prekrsaj vise ne moze ponoviti(a i izasla mu je u susret).

ricardo98:
Po novome je kazna 2000 kn za takav prekrsaj..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju