jednostavnike je smrznut lezajeve i radilicu,zagrijat blok,ubacit lezajeve,zagrijat njih i onda uba it radilicu.
E tak sam ja uvijek radil.
Lagere i radilicu u škrinju na par sati, blok zagrijat fenom, po mogućnosti industrijskim jer je bolje i brže, ali ja ga nikad nisam imao pa je i običan bio super
Uglavnom, moraš zagrijati blok toliko da ne možeš više ni dotaknuti prstom. Nakon toga lagere iz škrinje odmah staviš u blok i lagano tuckaš ukrug da ravno sjednu. Kad sjednu na tvrdo uzimaš fen i griješ lagere u sredini, da ih nećeš moć dotaknut i onda staviš radilicu unutra. Ja sam prvo stavljao na mali blok, pa sve zajedno u veliki. Neznam kak kod tebe, al na minarelliju stavljaš diht masu između blokova pa se to namaže prije nego počneš radilicu stavljati. Budući da ćeš po radilici tući, treba obavezno staviti matice na navoj da udaraš po maticama a ne po navoju. Kad se blokovi dovoljno stisnu i kada šerafi s kojima stežeš blokove budu par navoja unutra možeš ih jednog po jednog za pola kruga stezat i istovremeno lupat po radilici.
Ili kupiš radapciger i staviš radilicu unutra bez ovih kemija