Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Peugeot JET ///C-Tech
PROOF:
da i rolice su ti 16x13..... :) i dobijes crveni centralni ja mislim uz multivar...
pitaNS:
neee
dobije 8,5 gr uz multivar sto je pretesko... Ja sam probao i 6,2 i 6,5 i 6,7...najbolje je sa ovim zadnjim, daju idealan prenos...
i naravno beli centralni koji NEMOJ stavljati (meksi je od serijskog i prenos se ne ponasa dobro uopste sa njim, trza na startu i ima sporije ubrzanje jedino mu je krajnja veca za nekih 5kmha, pa ako ti to odgovara ti ga stavi)
crogenie:
E vidis, dobro si reko - mislio sam staviti taj bijeli centralni... Ma jebe mi se za 5km/h ako ce se vuc po cesti.
Jucer nisam stigao zvat i pitat dal je stigo multivar, valjda je dosao... Onda u ponedjeljak ako ne bude kise odem po to, samo imam osjecaj da nece bit rolica za kupit ove koje bi ja htio (6.7).
Kad budem kupio multivar, to zamjenim i onda jos rješim hlađenje prijenosa i to je to.
I nebi ja bio ja da ne pitam ali:
Znam da TT nije predviđen za kit. Šta bi bilo kad bi ja ipak stavio kit, kolko bi mi bile lošije performanse nego s nekim otvorenijim spuhom?
I jos nesto, dal je u Jetu ista masina kao u speedfigtu? Dal bi trebao staviti Dellorta ako bih se odlucio na kit?
Hvala unaprijed svima! ;D
black-rox:
Vidio neki dan scoot u živo i mogu reć lijepo izgleda i jako uredno :icon_thumright:
crogenie:
hvala black!
Evo, sutra konacno idem po multivar - 450,00kn u Mali Moto. Jos sam reko da mi spakiraju jedne role od 6.7 pa me zenska uvjeravala da mi ne trebaju jer da role vec dobijem sa multivarom, onda ja njoj reko da dolaze dosta teze i da samo nek ona upakira i ove od 6.7. :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju