Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Peugeot JET ///C-Tech

<< < (9/32) > >>

crogenie:
Hvala na komentaru!

@PROOF
Da, ali sam okvir od tablica pokitao sa druge strane, i stavio u istu boju kao i airbox, tako da je tablica malo "unutra" i ne vidi se sa strane kad se gleda, izgleda isto kao da je na deklu, budem uslikao - ne sumnjaj da lose izgleda. :D A airbox je ionako sav u qrcu, tako da cu ga ionako mijenjat, a onda cu trazit neko novo mjesto za tablicu, ovo je samo privremeno rjesenje.

pitaNS
A nabijem ga na prijenos... Jesi ti rjesio taj problem sa boljim hlađenjem? Dosta je nezgodno kad je vec uzbrdica a on nece krenut... Morat cu nekako to rjesit.

Odoh sad zvat da pitam kolko je multivar krznenih zivotinjica.  :icon_thumright:

2TDottore:
jako lijepo.Crno bijela kombinacija mi je inace jedna od najljepsih. :icon_thumright:

PROOF:
multivar ti je oko 500 kn... :)

White:

--- Citat: crogenie - 29 Kolovoz, 2008, 22:11:28 ---Evo stavljene plastike, skuter ide dosta dobro, lijepo je nakon dugo vremena imat dobre gume i plastike na skuteru.
Evo slika, slikano mobitelom u mraku pa nije bas najbolje, sutra ce bit slika pravih i boljih.

--- Kraj citata ---

preljep skut i auto iza :headbang:

crogenie:
White, ipak sam ja fahrer...  ;D Hvala na komentaru!

PROOF
danas zvao u Mali Moto i dobit ce u petak valjda je lik reko, Matušić ne drzi Malossi za peugeotove. Cijena ce bit oko 480kn, upravo kako si reko.
Jos jedno pitanje za znalce, dolaze li razne tezine rolica sa variomatom il se to posebno kupuje? (konkretno, htio bih one od 6,7gr kakve ima pitaNS)

A imam i ideju di busit rupe, tj. kako napravit jako dobar propuh u deklu...  :icon_thumright: U petak ili subotu to pocinjem radit pa budem postao slike kako to izgleda.

E da... Uzeo sam bio Dunlop gume - jbt gume su fenomenalne... Na cemu sam ja prije vozio skuter, i napravio stetu na njemu i sebi. Gume i kaciga i jakna s protektorima i rukavice glavu, tjelo i dlanove cuvaju! ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju