Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Sanli Devil (vražićak) batina
Raul:
a uzeo sam skut jer sam mislio da malo trosi :toothy3: ok sutra cu ispitat da li puni a onda vidjet sto je s reglerom a za namotaje zato bi oni mogli bit, sto nije da ako namotaji nisu dobri nebi nit trebalo bacat iskru???, diznu cu sad ostavit kako je jer ne štuca nit nikaj, a kako mogu ispitat čok? sad sam uzeo od decka variomat jer decko prije nije imao klizace i skut si sam napravio blokadu tako da je pojeo meso di su klizaci. Da li se isplati opce stavljat na njega duza "getriba/prenos"?
Raul:
ma sredit da to pali normalno i puni + vario i da manje potrosi i prodat i natrag na 2t :toothy12:
zvonkec92:
ako ga neš sebi ostavljat onda nemoj ni metat dužu getribu, inače se isplati. dam ti ja 102 diznu pa usporedi na oko sa tom svojom "110" pa buš vidio da nije ni blizu ovoj 102 :) a kamoli broju 110 :icon_thumright: i kad odu namotaji on pali i vozi dokle ima struje u akumulatoru, kad njega pocucla onda stane i onda se moreš jebat :toothy9: :toothy12:
Raul:
--- Citat: zvonkec92 - 18 Lipanj, 2014, 21:35:59 ---ako ga neš sebi ostavljat onda nemoj ni metat dužu getribu, inače se isplati. dam ti ja 102 diznu pa usporedi na oko sa tom svojom "110" pa buš vidio da nije ni blizu ovoj 102 :) a kamoli broju 110 :icon_thumright: i kad odu namotaji on pali i vozi dokle ima struje u akumulatoru, kad njega pocucla onda stane i onda se moreš jebat :toothy9: :toothy12:
--- Kraj citata ---
sutra cu vidjet taj akumulator, sucne mu zarko, jer sam nedavno gledo iskru na svjecici i bila je dobra, gledam danas i ne vidim ju samo cujem da pucketa. :D, ako ti se da sibni u kuvertu i posalji pa da vidimo u cemu je fora.
Booster 1:
--- Citat: Raul - 18 Lipanj, 2014, 21:40:15 ---
--- Citat: zvonkec92 - 18 Lipanj, 2014, 21:35:59 ---sutra cu vidjet taj akumulator, sucne mu zarko, jer sam nedavno gledo iskru na svjecici i bila je dobra, gledam danas i ne vidim ju samo cujem da pucketa. :D, ako ti se da sibni u kuvertu i posalji pa da vidimo u cemu je fora.
--- Kraj citata ---
ako cujes da pucketa znaci da negdi probija struja pogledaj kabel jel doobro uvidan u bobinu i jel on u k... ili lula
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju