Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Sanli Devil (vražićak) batina
Raul:
Evo sad izmjerio dali puni il ne i naravno desi se ono kaj najvise zbunjuje. na prvom akumulatoru je voltaza bila 8,5V i kad ga upalim poraste na 9,11 i tu varira ovisno kak dam gas, a na drugom akumulatoru je voltaza bila 10,50 kad je ugase a kad ga upalim onda je 11,70 ..kad upalim svjetla voltaza se spusti na 10,50V...u cem bi sad tu mogo bit problem?? :help:
Booster 1:
mora ti bit voltaza kad je ugasen 11,7 a kad ga upalis 13-14 ovisno o gasu vjerovatno regler osa
Raul:
tak sam si i mslio, ok kupunem regler, getribu, treba mi i prednja guma neka polovna.
Dal neko zna kako ispitat el. čok???Dal neko zna kolko bi mi duza getriba/prenos dala na brzini, sad ide 60 s tim da je vario malo zeznut...?!?!č :sad3:
Kupio sam ga za 1500kn + kaj sam po nejga iso 100kn i prepis 50. kad ga sredim kolko bi realno mogo dobit za njega?
zvonkec92:
ako sad ide 60 po satu što je realno 50, sa drugom getribom će ić 80 po satu, ako ima snage. da se još malo poigraš sa prenosom može oni zakucat kazaljku do kraja sata. ko moj recimo :D što je realno oko 80+ gps.
Raul:
Oj ekipa, da li neko zna koliko zupcanika u getrubi tj primaru i sekundaru ima taj moj devil?? :) i dal neko ima za prodat duzu getribu za njega :) :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju