evo ovako,bobina nije ona je ok,stvar je negdje s paljenjem cini mi se,nisam ga jos zamijenio jer stvari stoje ovako,problem traje vec od kad sam obajvio ovjde temu,znaci 2 tjedna,prvo sam probao sa svjecicom,bubinom,karburatorom i nakraju nije bilo nis od toga nego nes s paljenjem,nisam odmah promjenio paljenje jer sam prvo malo pošpricao s wd-om one kontakte s paljenja i motor je upalio ali je i dalje malo tu i tamo se znao ugasit,i onda sam malo odvidao onaj pick-up ponovno namjestio i motor je radio ko nov,i tako je palio i radio nekih 4 dana kasnije opet ista stvar,ponovno sam napravio isto taj dan sam se vozio i bez beda upalio i rano jutro opet isti problem,nisam ga palio taj dan,drugi dan ga upalim ujutro upali ali opet se ugasi brzo i kasnije ne pali vise..da bi ga popodne opet probao upalit i radi sve super..e sad dali da uopce uzimam novo(polovno) paljenje jer mi nije jasno dali je bas otislo ono u k.. jer zasto onda nekad pali a nekad nece..i dali je netko imao slican problem?