Tehnički kutak > Garaža
Speedfight 2
Dino-X race:
--- Citat: zokisf2 - 08 Srpanj, 2014, 22:53:05 ---
--- Citat: Dino-X race - 08 Srpanj, 2014, 21:44:37 ---Cime si farbao auspuh? Ja sam crnim temp.sprejem, malo se sad vec ljusti sa jedne strane al aj.
Znaci wrc retrovizori stizu? To znaci da moraju i alu podnice sjest. ;)
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Da da. vjerovatno su sutra tu. Alu podnice su u planu ali ne ovaj mjesec. osim ako ih sam ne napravim ako nabavim lim. A sprej sam uzeo za temperature. U onoj trgovini u naselju gdje se prodaju boje. Prije skretanja za školsku. Prešao tri puta i to je to.
--- Kraj citata ---
Ja sam u Beloni sprej uzeo, isto sam deblje presao al jbga visoka je to temp.s vremenom se malo pocne ljustit. Ma podnice original stavi bolje nego rađene kad ces i retrovizore original, mislim da cak imas na oglasniku tu pod dijelovima. Ja sam isto uzeo od jednog clana za stricev sf i imao je jos jedne iste za prodati, samo nezz jel prodao sad vec. Morat cemo jedan vikend na pivu u 53nju i da vidimo pile ;)
zokisf2:
--- Citat: Dino-X race - 08 Srpanj, 2014, 22:59:34 ---
--- Citat: zokisf2 - 08 Srpanj, 2014, 22:53:05 ---
--- Citat: Dino-X race - 08 Srpanj, 2014, 21:44:37 ---Cime si farbao auspuh? Ja sam crnim temp.sprejem, malo se sad vec ljusti sa jedne strane al aj.
Znaci wrc retrovizori stizu? To znaci da moraju i alu podnice sjest. ;)
--- Kraj citata ---
Da da. vjerovatno su sutra tu. Alu podnice su u planu ali ne ovaj mjesec. osim ako ih sam ne napravim ako nabavim lim. A sprej sam uzeo za temperature. U onoj trgovini u naselju gdje se prodaju boje. Prije skretanja za školsku. Prešao tri puta i to je to.
--- Kraj citata ---
Ja sam u Beloni sprej uzeo, isto sam deblje presao al jbga visoka je to temp.s vremenom se malo pocne ljustit. Ma podnice original stavi bolje nego rađene kad ces i retrovizore original, mislim da cak imas na oglasniku tu pod dijelovima. Ja sam isto uzeo od jednog clana za stricev sf i imao je jos jedne iste za prodati, samo nezz jel prodao sad vec. Morat cemo jedan vikend na pivu u 53nju i da vidimo pile ;)
--- Kraj citata ---
Budem baš pogledao po forumu dali ima još netko podnice. Ma čim bude bolje vrijeme možemo na pivu. :headbang:
Dino-X race:
Ma nego sta, samo se javi. Ja uglavnom imam vremena posto sam trenutno bez posla tako da... :)
SF2 Freak:
Skuter fino izgleda , ali da napomenem. Ovo što si stavljao samo desni blok nije pametno. Blokovi se u tvornici rade u kompletu i uvjek će postojati razlike između 2 na oko ista bloka. Te razlike su sitne ali na 6000-7000 okretaja postaju puno puno veće. Neću te plašiti ali tevi je sada radilica najvjerojatnije u dizbalansu ali sva sreća da voziš SF-a jer da je Runner u pitanju odavno bi mašina već bila na stolu.
zokisf2:
--- Citat: SF2 Freak - 09 Srpanj, 2014, 04:11:28 ---Skuter fino izgleda , ali da napomenem. Ovo što si stavljao samo desni blok nije pametno. Blokovi se u tvornici rade u kompletu i uvjek će postojati razlike između 2 na oko ista bloka. Te razlike su sitne ali na 6000-7000 okretaja postaju puno puno veće. Neću te plašiti ali tevi je sada radilica najvjerojatnije u dizbalansu ali sva sreća da voziš SF-a jer da je Runner u pitanju odavno bi mašina već bila na stolu.
--- Kraj citata ---
Ovo nisam znao za blok motora. Čak mi ni majstor nije ništa rekao kad je sastavljao. Da sam to znao prije uzeo bih obadva bloka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju